Masterchef'in jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın ünlü olmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı. Meğer o programda yarışmış

Masterchef'in jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın ünlü olmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı. Meğer o programda yarışmış

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ile "MasterChef" yarışma programının jüri üyelerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önce Yemekteyiz programına katıldığı ortaya çıktı. Mehmet Şef'in genç görünümü dikkat çekti.

Özel hayatı merak edilen Mehmet Şef’in yıllar önce Yemekteyiz programına katıldığı ortaya çıktı.

gfxvdcz-guwr.webp

YARIŞMADA YİNE ŞEF OLARAK YER ALDI

Yeni sezon başlangıcında Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ile jüri üyesi olarak tekrar koltuğuna oturan Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılara zorlu anlar yaşatmaya devam ediyor.

koil-k83f.webp

bhgffdsxz-fppc.webp

Babacan ve sıcak tavırlarıyla da izleyicilerin kalbini kazanan Mehmet Şef, Yemekteyiz programında yarışmacı olarak yer aldığı eski görüntüleri ortaya çıktı.

mehmet-sef-rz8o.webp

Mehmet Yalçınkaya, 2011 yılında yayınlanan Yemekteyiz programının 'Şefler' bölümünde MasterChef'in ünlü şefleri arasında yer almıştı. O dönemde ünlü şeflerin yarışmacı olarak bulunduğu program, büyük ilgi görmüştü.

mghfngdfgdfs-6xer.webp

O DÖNEMKİ KADRODAKİ İSİMLER

Executive şef Burçin Acar, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Eğitmen Şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı'nın yer aldığı yarışmaya Mehmet Şef, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A kategorisi dünya üçüncüsü unvanlarıyla katılmıştı.

İlgili Haberler