Melis Sezen dolunay dansıyla izleyenleri mest etti

Melis Sezen dolunay dansıyla izleyenleri mest etti

Oğlak Dolunayı'nın etkileri merakla beklenirken, ünlü oyuncu Melis Sezen dolunayı dansıyla karşıladı. Adından sık sık söz ettiren Sezen, izleyenleri mest etti.

21 Temmuz 2024'te gerçekleşecek olan Oğlak Dolunayı'nın etkileri merakla beklenirken, ünlü oyuncu Melis Sezen dolunayı dansıyla karşıladı. Sık sık dans performanslarıyla gündeme gelen Sezen, yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

21 Temmuz günü Türkiye saatiyle 13.16'da Oğlak Dolunayı meydana gelecek. Dolunayın etkilerini merak edenler için gökyüzünde görsel bir şölen yaşanırken, Melis Sezen bu özel anı kaçırmadı. Sadakatsiz dizisinin yıldızı, sık sık yaptığı danslarla ve pozlarla adından söz ettiren Sezen, bu kez de dolunaya karşı dans etti.

7.jpg

Melis Sezen, "Geldi Oğlak dolunayımız, hayırlı olsun" diyerek dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı ve hayranlarından büyük beğeni topladı.

"DANS ETMEYİ SEVİYORUM"

Balkonunda dolunaya karşı dans eden Melis Sezen, yine gündem olmayı başardı. Daha önce dansıyla ilgili, "Dans ederken kendimi buluyorum. Dans etmeyi çok seviyorum. Herkes dans etsin istiyorum. İnsan kendini serbest bırakıyor ya, o anı çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

6y.jpg