Milyarder patronun yeni eşi kimin kaynanası çıktı

Milyarder patronun yeni eşi kimin kaynanası çıktı

Rupert Murdoch, 93 yaşında olmasına rağmen beşinci kez evlenerek Elena Zhukova ile hayatını birleştirdi. İlginç bir ayrıntı ise, yeni eşiyle tanışmasının bir aile buluşmasında gerçekleştiği ortaya çıktı.

93 yaşındaki Avustralya kökenli ABD'li medya patronu Rupert Murdoch, Rus asıllı bilim insanı Elena Zhukova ile beşinci kez evlendi. Birkaç aydır birlikte olan çift, Kaliforniya'da dünya evine girdi.

Moleküler biyolog olarak emekli olan 67 yaşındaki Zhukova ile Rupert Murdoch, eski eşi Wendi Deng'in ev sahipliği yaptığı bir aile buluşmasında tanıştı. Murdoch ve Deng, 14 yıl boyunca evli kaldı ve 2013'te ayrılma kararı aldı.

Milyarder patronun yeni eşi kimin kaynanası çıktı - Resim : 1

ABRAMOVİÇ'İN ESKİ KAYNANASI

Medya patronu Rupert Murdoch'un yeni eşi, Roman Abramoviç'in eski eşi Daria'nın annesi olduğu ortaya çıktı.

Milyarder patronun yeni eşi kimin kaynanası çıktı - Resim : 1

4 KEZ EVLENDİ

Geçtiğimiz yılın nisan ayında, medya patronu Rupert Murdoch ve Ann Lesley Smith, sadece iki hafta süren nişanlılık döneminden sonra ayrılma kararı almıştı. Bu, Murdoch'un önceki dört evliliğiyle de bilinen bir durumdur.

MURDOCH'IN ÖNCEKİ İLİŞKİLERİ

Rupert Murdoch, 1956'dan 1967'ye kadar Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker ile evliydi; 1967'den 1999'a kadar İskoç asıllı gazeteci Anna Mann ile birlikteydi ve ardından 1999'dan 2013'e kadar Çin doğumlu girişimci Wendi Deng ile evliliği devam etti. Son olarak, ünlü eski model Jerry Hall ile evliliği 2022 yılında sona erdi.