Miss Turkey’de ilk 20’ye girememişti! Herkes onu konuşuyor öyle şeyler söyledi ki

Miss Turkey’de ilk 20’ye girememişti! Herkes onu konuşuyor öyle şeyler söyledi ki

Miss Turkey 2024'te ilk 20’ye giremeyen İpek Kuşçu’nun sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Herkes onu konuşuyor öyle şeyler söyledi ki

Miss Turkey güzellik yarışmasının kazanan ismi Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu İdil Bilgen oldu. babası büyükelçi olan Bilgen’in yarışmayı torpille kazandığı iddiaları tartışılırken, dikkat çeken bir olay daha patlak verdi.

İDİL BİLGEN KİMDİR? Miss Turkey birincisi İdil Bilgen kaç yaşında ve nereli? - Haberler

Yarışmada ilk 20’ye kalamayan yarışmacı İpek Kuşçu, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İpek Kuşçu, Miss Turkey 2024'te ilk 20'ye giremedi - Dokuz8haber

“İYİ EĞİTİMLİ BİR MÜCEVHER TASARIMCISIYIM”

Bu sene ilk 20'ye giremedim ama seneye daha iyi bir şekilde hazırlanıp tekrar deneyeceğim” diyerek devam edeceğinin sinyalini veren Kuşçu şunları yazdı: Marmara Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık bölümü mezunuyum. İstanbul Üniversitesi Adalet bölümünü hala okumaktayım. İstanbul Kuyumcular Odası'nda iyi eğitimli bir mücevher tasarımcısıyım. Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisi, Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Audition House'tan temel oyunculuk, kamera önü oyunculuğu eğitimi aldım. Ferhan Aral hocamdan modellik eğitimi aldım. Küçüklüğümden beri altı yıl jimnastik eğitimim, koro geçmişim, buz pateni, paten, kayak, masa tenisi, basketbol, futbol, rafting, halk oyunları, dans, gitar, keman, piyano eğitimini aldım. Çok küçük yaşlardan beri resim yapıyorum ve sanatla ilgileniyorum. 10 yıldır düzenli olarak profesyonel modelim. Spor yapıyorum, huzurlu, duygusal, çokça güleryüzlü, nazik ve kibar bir insanım."

Miss Turkey'de ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu'dan sitem: Boşuna linçlemeyin

“ZATEN HEP GÜZELDİM”

“Estetik sadece burnumda var, başka hiçbir şeyim yok. Zaten hep güzeldim” diyen Kuşçu’nun şu sözleri dikkat çekti: Güzellik göreceli bir kavramdır ama geri dönüş olarak girdiğim her ortamda en fazla dikkat çeken, bakılan ve beğenilen bir insan olduğumu biliyorum. Sadece güzellik ön planda olsun istemem, boşuna linçlemeyin.

Miss Turkey 2024'te ilk 20'ye giremedi... Sosyal medya İpek Kuşçu'yu konuşuyor - Sözcü