Murat Övüç kendisini gizlice çeken iki kızı fena dövdü. "Saçları elimde kaldı" dedi

Murat Övüç kendisini gizlice çeken iki kızı fena dövdü.  "Saçları elimde kaldı" dedi

16 yıldır birlikte olduğu pırlanta tasarımcısı sevgilisiyle olan ilişkisinden bahseden Murat Övüç, gizlice fotoğraflarını çeken birine yüksek miktarda para ödediğini açıklamıştı. Şimdi ise gizlice fotoğrafını çeken iki kızı dövdüğünü söyledi.

Oğlunun nişanında 2 kilo altın takarak dikkat çeken fenomen Murat Övüç, özel hayatıyla yine gündemde. Hayatında bir erkek olduğunu ve ona "kral" dediğini söyleyen Övüç, ilginç açıklamalarda bulundu.

"Bu yıl 16. yılımızı kutlayacağız, hayatımda biri var ve onunla tek bir kare fotoğrafımız bile çekilemedi. Geçen yıl önemli bir tatil köyünde bir kişi bizi gizlice çekti. Çok ciddi bir para verip kayıtları aldırdık" diye konuştu.

18891969-728xauto.webp

Son paylaşımında ise Murat Övüç, gizlice fotoğrafını çeken iki kızı uyardığını anlattı.

"Bir kafede iş adamı bir abimle ciddi bir iş görüşmesi yapıyorduk. İki kız kenarda gizlice beni çekiyordu. 'Lütfen çekmeyin, iş görüşüyoruz' dedim, ama 'Biz sizi çekmiyoruz' dediler. Sonra camın arkasından diğer arkadaşı çekmeye başladı. Kızların saçları elimde kaldı. İkisini de dövdüm. Şimdi gidin beni şikayet edin" diyerek yaşadığı durumu ifade etti.

İlgili Haberler