Müsavat Dervişoğlu Özgür Özel’e neden sitem etti! İzin vermemeli

Müsavat Dervişoğlu Özgür Özel’e neden sitem etti! İzin vermemeli

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Müsavat Dervişoğlu, gazeteci İsmail Saymaz’a siyaset gündemine ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

“BU ZAMANA KADAR GERE GERE GETİRDİKLERİ ŞEYİ ŞİMDİ YUMUŞATMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Dervişoğlu, Saymaz’ın “Anayasa tartışılıyor. Erdoğan ve Özgür Özel, müzakereler yürütüyor. Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

Ben olsaydım bu konuları görüşmezdim şimdiden. Kara kışa sebep olanlar bir kahramanlık devşirmemeli ve buna partiler izin vermemeli. Görüşsünler, bir mani yok. Ben liderlerin Cumhurbaşkanı tarafından davet edilerek durum değerlendirmesi yapmalarına karşı değilim. Ama bu zamana kadar gere gere getirdikleri şeyi şimdi yumuşatmaya çalışıyorlarsa arkasında gizli ajanda olması lazım.

02saymaz3jpg-6led1pgtg0kivftxqfa08w.jpg

ERKEN SEÇİME EVET DER Mİ?

Dervişoğlu “Erdoğan’ın tekrar aday olmasını sağlayacak erken seçime evet der misiniz?” sorusuna ise “Evet demeyiz. Bir kere daha önünü açmak niyeti taşınıyorsa karşı çıkarız” diyerek yanıt verdi.

Özel’in kendisinden randevu almadığını belirten Dervişoğlu “Cumhurbaşkanı ile olan temasları ne zaman biter, bilmiyorum. Ben yeni başkanım, ziyaret edilmeyi beklerim” diyerek küçük bir sitem etti.

ERDOĞAN ÖZEL GÖRÜŞMESİ 1,5 SAAT SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. İki liderin görüşmesi 1,5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel ile görüştü: İade-i ziyaret gerçekleşecek - 2

İlgili Haberler