Nagihan sert ithamlarda bulunmuştu. Yunus Emre harekete geçti

Nagihan sert ithamlarda bulunmuştu. Yunus Emre harekete geçti

Nagihan Karadere ve Yunus Emre Özden, sosyal medyada karşılıklı sert ithamlarda bulunmuştu. Nagihan’ın suçlamaları hakkında sorular sorulduğunda, Yunus Emre "Çok kırıldım" dedi. Eşi Beria Özden ise Nagihan hakkında yasal işlem başlattıklarını belirtti.

Survivor All Star sonrası, Yunus Emre ve Nagihan Karadere arasında gerginlik yaşandı. Nagihan, Yunus Emre hakkında çarpıcı iddialarda bulunarak "Ayrıca darp olayı da var, ona hiç girmiyorum bile. Elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık, krizlere girdi, beni darp etti, bol küfürler etti. Ben de altta kalmadım" dedi.

Nagihan ayrıca Yunus Emre’nin özel hayatına da değinerek, "Kendi karısının hamileliğinden bile şüphe duyduğunu ve birçok konuyu açarsam insan içine çıkamaz, DNA der susarım" dedi.

Beria Özden ve Yunus Emre, Çiğdem Akman’la bu konuyu konuştu. Mynet’in haberine göre; Yunus Emre, "Nagihan bir sebepten dolayı benimle konuşmak yerine bana saldırdı. Hatta benden şiddet gördüğünü iddia etti, çok kırıldım" dedi.

EŞİNE SÖYLEDİKLERİ SİNİRLERİNİ BOZDU

Yunus Emre, "Ablamdır dedim ama eşime zarar verene kadar. Artık mahkeme kararıyla yasak getirmek istiyorum, kafasına göre tweet atmasın" dedi. Eşi Beria Özden ise, "Getirdik" diye ekledi.

Beria Özden, "Kendisi de ifade verecek, ondan sonra..." diyerek mahkemeye başvurduklarını açıkladı.

65a2e6e13770ed6923a5cb30.webp

640xauto-001.webp

66663d6179207d16c3dc9eaa.webp