Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor! Nerede öldürüldüğü kesinleşti

Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor! Nerede öldürüldüğü kesinleşti

7’den 70’e herkesin yüreğini yakan Narin Güran cinayetinde tüm gizemi çözecek bir detay ortaya çıktı. Narin'in nerede öldürüldüğü kesinleşti!

Nerede öldürüldüğü kesinleşti

Kaybolduğu günden bu yana herkesin bulunması için seferber olduğu 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin çuval içinde derede bulunmasının üzerinden aylar geçti.

Minik Narin’in ölümüne ilişkin sır perdesi henüz tam olarak aranmasa da ortaya çıkan her detay, cinayetin aydınlatılması için bir umut ışığı oldu. Narin Güran’ın ölümünde yeni bir gelişme yaşandı.

Narin Güran'ın ailesinin evinde öldürüldüğü netleşti: Anne, amca ve y

BABA EVİNDE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Gazeteci Ferit Demir, Narin’in öldürüldüğü olay yerini ilk kez açıkladı. Halk TV muhabiri Ferit Demir’in haberine göre, başsavcılığın elde ettiği yeni delillerle minik Narin’in 21 Ağustos günü saat 15.15’te eve gittikten kısa bir süre sonra boğularak öldürüldüğü kesinleşti. DNA sonuçlarına göre Narin, kendi evinde bir oda içinde katledildi.

Resim

YENGELER SANİYELER SONRA GELMİŞ

HTS kayıtlarına göre tutuklu amca Salim Güran’ın Narin’in eve geldiği 15.15’ten önce kardeşi Arif Güran’ın evinde bulunduğu Narin’in eve geldiği sırada orada olduğu ve daha sonra evden ayrıldığı kısa aralıklar ile en az 3 kez eve girip çıktığı ortaya çıktı.

Yine HTS kayıtlarına göre, anne Yüksel’in amca Salim ile 15.20 ile 15.35 saatleri arasında 3 kez telefon görüşmesi yaptığı, yengeler Hediye Güran, Maşallah Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın Narin’in katledildiği saat 15.15’den çok kısa bir süre içinde Arif Güran’ın evinde bulundukları tespit edildi.