Narin cinayetinde ‘unutulan’ delil detayı! Herkesin gözünden kaçanı açıkladı

Narin cinayetinde ‘unutulan’ delil detayı! Herkesin gözünden kaçanı açıkladı

Abdülkadir Selvi, Narin Güran cinayetinde kimsenin dikkatini çekmeyen detayı sordu.

Narin cinayetinde ‘unutulan’ delil detayı

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Diyarbakır’da cansız bedeni çuvalla derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetini bugünkü köşesine taşıdı. Selvi, “Narin cinayetinde iki delil yok edilmiş” dedi.

“TIRNAKLARDA DOKU İZİ TESPİT EDİLEMEDİ, NEDEN?”

“En sonda yazacağımı en başta aktarayım” diyerek yazısına başlayan Selvi, söz konusu cinayete ilişkin iddiasını şöyle kaleme aldı:

Narin cinayetine ışık tutacak olan iki delil yok edilmiş, bir de şimdi zaman çelişkisi ortaya çıktı. Narin’in tırnakları arasında doku izi tespit edilemedi. Nedeni?

Ceset 19 gün su altında olduğu için çürümüş, böylece bazı deliller yok olmuş. Diğeri abisi Enes’in kolundaki dış izlerinin kime ait olduğu belirlenemedi. Çünkü İstanbul Adli Tıp Kurumu’na 9 gün sonra ulaşmış. Onun ötesinde Narin cinayetinde ne ararsan var. İhanet var, aldatma var, cinayet var. Filmi yapılsa, Dallas’ın yerli dizisine döner.

Günler sonra acı haber geldi: Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu - Son Dakika Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

“ÜÇLÜ İLİŞKİSİNİ GÖRDÜĞÜ İÇİN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?”

Nevzat Bahtiyar her defasında yeni bir senaryo yazıyor. Ama değişmeyen tek öznesi amca Salim Güran’ın Narin’i öldürdüğü” diye belirten Selvi “Salim Güran’la ikili ve üçlü olarak çok yoğun bir ilişki trafiği var. Acaba Narin Güran, amca Salim Güran’la Yüksel ve Hediye Güran’ın üçlü ilişkisini gördüğü için mi öldürüldü sorusu devreye giriyor” dedi.

İlgili Haberler