Narin’in ölümünde tüyler ürperten detay! Adli Bilişim Uzmanı açıkladı

Narin’in ölümünde tüyler ürperten detay! Adli Bilişim Uzmanı açıkladı

Günlerdir köşe bucak aranan ve cansız bedeni derece çuval içinde bulunan minik Narin’e ilişkin iddia yürekleri dağladı. Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun detaylarıyla açıkladı.

Narin’in ölümünde tüyler ürperten detay

8 yaşındaki kayıp Narin Güran’ın derede çuvalda ölü bulunmasının ardından dikkat çeken iddialar art arda geldi. Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun, minik Narin’in cesedine ilişkin tüyler ürperten bir iddia ortaya attı.

ssdss.png

“CANSIZ BEDENİ GÜNLERCE TAŞINMIŞ”

Narin'in cesedinin taşındığını iddia eden Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun, “Köylerdeki kayıp insanlarda, genellikle yakın çevredeki insanlar üzerine şüpheler yoğunlaşılır. Bu çocuğun cansız bedeni günlerce taşınmış. Çünkü drone'lar, arama kurtarma köpekleri bulamamıştı. Eşyanın tabiatına aykırı bir durum. Ben bilimsel veriler ışığında konuşuyorum” dedi.

“AMCA YALNIZ DEĞİL”

Yakın çevreyi işaret eden Altun “Binlerce asker ve araştırmalara rağmen 19 gün boyunca o çevrede hiçbir emarenin bulunmaması, bugün masum çocuğun cesedinin bulunması yakın bir çevreyi işaret ediyor. Orada amca yalnız değil, burada birkaç kişinin varlığından söz etmemiz, müşterek bir cinayetten söz etmemiz olası” diye konuştu.

Resim