Narin’in yerini kim ihbar etti? Gizli tanığı canlı yayında işaret etti

Narin’in yerini kim ihbar etti? Gizli tanığı canlı yayında işaret etti

Diyarbakır’da günlerdir kayıp olarak aranan ve cesedi derede bulunan minik Narin’in ölümünde gizli tanığın kim olduğuna dair bir iddia büyük dikkat çekti.

Narin’in yerini ihbar eden kim?

Gazeteci Özlem Gürses, YouTube kanalında bugünkü yayınında 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin önemli detaylar ve iddiaları gündeme getirdi.

Yayına, dijital içerik üreticisi Pınar BK (Karabulut), Avukat Ayça Karasığırcı ve Gazeteci Ersin Eroğlu konuk olarak katıldı.

Amca Salim'in cesedi oraya taşıdığını iddia eden Pınar BK, amcanın öldürmediğini de sözlerine ekledi.

Narin’in kaybının 19’uncu gününde gelen acı haberin ardından yapılan yayında, dijital içerik üreticisi Pınar BK, Narin’in bedeni hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Narin'in abisi Baran'ın küçük kızın kaybının ardından yaptığı paylaşımlar da ortaya çıktı.

“BU SÜRE ZARFINDA SUDA OLAMAZ”

Pınar BK, "Narin’in bedeni iki hafta boyunca derede olsaydı, vücudu farklı bir durumda olurdu. Bilimi kandıramazlar, bu süre zarfında suda olamaz" şeklinde konuşarak olayın başka bir şekilde geliştiğini öne sürdü. Ayrıca, amca Salim’in cesedi oraya taşımış olabileceğini ancak öldürmediğini iddia etti.

Eroğlu, "Narin'i seven bir abisi var. Adı Baran. Ben bu kişi olabileceğini düşünüyorum" dedi.

AĞABEYİ İTİRAFÇI OLDU İDDİASI

Avukat Ayça Karasığırcı, yayında aile içinde bir itirafçının olabileceğini dile getirdi. Bu iddiayı Gazeteci Ersin Eroğlu da değerlendirerek, Narin’in abisi Baran’ın bu kişi olabileceğini düşündüğünü söyledi. Eroğlu, Narin’in kaybı sonrası Baran’ın yaptığı sosyal medya paylaşımlarının da bu olasılığı güçlendirdiğini belirtti.

2 hafta sonra bulunan küçük kızın bedeninin günlerdir suda olamayacağını söyleyen Pınar BK, "Bilimi kandıramazlar. Bu çocuk bu süre boyunca derede olsaydı sabuna dönerdi" dedi.