Narin'le ilgili kahreden gelişme! Histopatoloji raporu ortaya çıktı

Narin'le ilgili kahreden gelişme! Histopatoloji raporu ortaya çıktı

Narin Güran cinayetine ilişkin bir bir önemli detaylar açığa çıkarken, Adli Tıp raporunda Narin'in boğularak öldürüldüğü aktarılmıştı. Narin'in histopatoloji raporu ortaya çıktı. Peki, raporda neler var? İşte tüm ayrıntılar...

Histopatoloji raporu ortaya çıktı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde işlenen Narin Güran cinayeti, günler sonra ortaya çıkan yeni delillerle aydınlanmaya başlıyor. 21 Ağustos'ta kaybolan Narin'in cansız bedeni 19 gün sonra bulundu ve cinayetin nasıl işlendiğine dair önemli bulgular ortaya çıktı.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan histopatoloji raporuna göre Narin Güran, boğularak öldürüldü. Raporda, Narin’in bedeninin birçok yerinde çürüme ve sıvılaşma belirtileri gözlendiği belirtilirken, boyun bölgesinde kanama tespit edildi.

Adli Tıp ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Sadık Toprak, Narin Güran'ın histopatoloji raporunu inceleyerek önemli değerlendirmelerde bulundu.

Toprak, Narin’in ölümün nasıl ve neyle gerçekleştiği konusunda şu öngörüde bulundu:

"Muhtemelen elle boğulduğunu düşünüyorum. Bu tür çocuk ölümlerinde genellikle katil ellerini kullanır. Çünkü karşısında bir çocuk var.”

91 BULGU İNCELENECEK

Narin Güran'a ait histopatoloji raporu, incelemelerin devam etmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu Otopsi Bölümü'ne de gönderildi. İstanbul'da, Narin'in bedeninden alınan 91 farklı bulgu üzerinde titiz bir çalışma yürütülüyor. Bu bulguların detaylı analiziyle birlikte, kapsamlı adli tıp raporunun önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor.