Nihal Candan gözyaşlarına boğularak itiraf etti! Af edersiniz hakim bey

Nihal Candan gözyaşlarına boğularak itiraf etti! Af edersiniz hakim bey

Kısa süre önce tahliye edilen fenomen Nihal Candan, ağlayarak hakimden özür diledi.

Nihal Candan gözyaşlarına boğularak itiraf etti

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmakla suçlanan fenomen kardeşler Bahar-Nihal Candan üçüncü kez hakim karşısına çıktı.

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 21 sanığın bulunduğu davada Nihal Candan savunma yaptı.

Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen Candan “Heyecandan bayılmazsam bir problem yok” diyerek ifadesine başladı.

Candan kardeşler hakim karşısında | Nihal Candan ağlayarak savunma yaptı: "Maddi olarak çok zor durumdayız" - 3

Candan “2021 yılında kendisini Kaan olarak farklı bir isimle tanıtan birisi beraber oldum. İddianamede örgüt lideri olarak bahsedilen Onur Apaydın, kendisinin iş insanı olduğunu, aktif para kazanan biri olduğunu ve benden çok hoşlandığını söyledi. Bu çok uzun süren bir aşk hikayesi değil. Ben Onur Apaydın hakkında uzaklaştırma kararı alarak ayrıldım. Ben operasyon yapılacak, kardeşim ile beni yaka paça gözaltına alacaklar bunlara ihtimal vermiyordum. İki gün şehri dolaştırıp poz verdirdiler” dedi.

Candan kardeşler hakim karşısında | Nihal Candan ağlayarak savunma yaptı: "Maddi olarak çok zor durumdayız" - 2

“ARAÇ SATIŞI İLE İLGİLİ BİLGİM YOK”

Hukuk fakültesini bitirdiğini ancak dava nedeniyle mesleğini yapamadığını belirten Candan et lokantalarında yapılan örgüt toplantılarına ilişkin şöyle konuştu: Ben veganım. Bahsedilen toplantıların et restoranında yapıldığı söyleniyor. Orada uzun süre kalamam, et yenildiği için midem bulanır. Benim araç satışı ile ilgili olaylar hakkında bilgim yoktur. Şu an Faruk Çiçek isimli kişiyle evliyim ama o da bana boşanma davası açtı. Teşekkürler Türkiye.

Candan kardeşler hakim karşısında | Nihal Candan ağlayarak savunma yaptı: "Maddi olarak çok zor durumdayız" - 4

“AVUKAT ÜCRETLERİMİ ANNEANNEM EMEKLİ PARASIYLA ÖDEDİ”

Zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Candan, malvarlığına ilişkin ise “Biraz sesli konuşup sizi ürkütüyorsam affedersiniz hakim bey. Ölümcül bir hastalık ile boğuşuyorum. Yemek yiyemiyorum. 28 kilodan bu hale geldim çok şükür. Mal varlığım bir iki çanta, bir iki ayakkabı olabilir. Bunları da bana eşim sağlıyordu. Ailecek maddi olarak çok zor durumdayız bu olaylardan dolayı. Avukat ücretlerimi anneannem emekli parasıyla ödedi” dedi.