Nihal Candan olayında yeni gelişme! Müşteki avukatları tahliye kararına itiraz etti

Nihal Candan olayında yeni gelişme! Müşteki avukatları tahliye kararına itiraz etti
Tutuklu olduğu cezaevinden 37 kiloya düştüğü gerekçesiyle tahliye edilen Nihal Candan'ın davasını yakından takip eden isimlerden olan gazeteci Emrullah Erdinç, tahliye kararına müşteki avukatlarının itiraz ettiğini duyurdu.

Kamuoyunun yakından tanıdığı Candan kardeşlerden Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanmış ve sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Ancak bu tahliye karara, müşteki avukatları itiraz etti.

Davayı yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, müşteki avukatlarının tahliye kararına itiraz ettiklerini ve bu itirazın haklı bulunması durumunda Nihal Candan'ın yeniden cezaevine girebileceğini belirtti. Sosyal medya hesabından paylaştığı belgelerle durumu kamuoyuna duyuran Erdinç, mahkemeye yapılan itiraz belgelerini paylaşarak konuya dikkat çekti.

emrullah1.jpg

emrullah2.jpg


Bahar ve Nihal Candan kardeşler, 16 Kasım 2023 tarihinde suç örgütü üyeliği ve kara para aklama iddialarıyla tutuklanmıştı. Nihal Candan'ın anoreksiya hastalığı nedeniyle sağlık sorunları yaşadığı ve tahliye edildiği belirtilirken, müşteki avukatlarının itirazı üzerine durumun yeniden gözden geçirileceği bildirildi. Yapılan itirazda Candan'ın tahliye edilmesinin ardından verdiği röportajlar, kuaför salonundan yaptığı konuşmalara da dikkat çekildi.

emrullah.jpg

Yaşanan gelişmelerle birlikte Nihal Candan'ın tekrar cezaevine girebileceği ihtimali gündeme geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar