O eski halinden eser yok şimdi. Sıla Doğu tahliyesinden sonra ilk defa paylaştı

O eski halinden eser yok şimdi. Sıla Doğu tahliyesinden sonra ilk defa paylaştı

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu kardeşinin cezaevinden gönderdiği mektuba dayanamadı, son halini paylaştı. Sıla Doğu'nun paylaşımını görenler "çökmüş kadın" yorumlarında bulundular.

Kasım ayından bu yana kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında iddianame hazırlandı.

640xauto-004.webp

Bu iddianame kapsamında, çiftin 3 ayrı suçtan 20 yıldan 40 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Hapis talebinin ardından Dilan Polat, mektubunda "Hiçbir suçumuz yok. Bize eziyet ve zulüm ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ise kardeşinin mektubunun ardından son durumunu paylaştı.

hyy.jpg

“BİZE EZİYET VE ZULÜM EDİYORLAR”

Lüks yaşantıları ile dikkat çeken Dilan ve Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla Kasım ayında tutuklanmıştı. Çiftin 3 ayrı suçtan 20 yıldan 40 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Dilan Polat, hapis talebinin ardından kayınvalidesi Şükran Polat'a bir mektup yazarak, "Bizi haksız yere çocuklarımızdan ayırıyorlar. İddianamede tek bir delil olmadan yargılanıyoruz. Hiçbir suçumuz yok. Eziyet ve zulüm ediyorlar bize" dedi.

-001.jpg

“İLAÇLARLA AYAKTAYIM”

Dilan Polat ile birlikte tutuklanmış olan ve geçtiğimiz aylarda serbest bırakılan Sıla Doğu, kardeşinin bu sözlerine dayanamayarak ilk kez paylaşım yaptı. Son durumunu paylaşan Sıla Doğu, "Bir aydır ilaçlarla ve serumlarla ayaktayım. Karakol imzam ve kardeşimin görüşü dışında evden çıkmadım. Dışarı çıkıp bir yürüyüş bile yapmadım. Sadece ailem ve kardeşlerim için dua ediyorum. Kardeşime kavuşmayı istiyorum artık" dedi.

u.jpg

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

Doğu'nun bu paylaşımı kısa sürede gündem oldu ve "çok kötü halde", "resmen bitmiş", "çökmüş kadın" gibi yorumlar yapıldı.

DİLAN POLAT’IN MEKTUBU YAPAY ZEKAYLA SESLENDİRİLDİ

"Oktay gribaldi" isimli bir kullanıcı, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla cezaevinde tutuklu olan Dilan Polat'ın mektubunu yapay zeka kullanarak seslendirdi. Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ise bu paylaşımı kendi sosyal medya hesabında yayınladı.