O teklif sosyal medyayı ikiye böldü

O teklif sosyal medyayı ikiye böldü

Sosyal medya kullanıcısı, kocasının eski nişanlısının alyansını kullanarak kendisine evlenme teklifi etmesiyle yaşadığı hayal kırıklığını TikTok'ta paylaştı. Bu olay sosyal medyayı ikiye böldü. İşte tüm ayrıntılar...

Bella Blake, TikTok'ta 'Mrs.belleblake' kullanıcı adıyla paylaşım yaparak eşinin kendisine eski sevgilisine evlilik teklifi ettiği yüzüğü takmasının ardından yaşadığı duyguları paylaştı.

1

Blakes, 4 milyon izlenmeye ulaşan gönderisinde, eşinin kendisine eski sevgilisine evlilik teklifi ettiği yüzüğü taktığını ve bu yüzüğü ne kadar sevdiğinden bahsettiğini anlattı. Eşinin gülümseyerek, "Ah evet Erica da onu sevdi" dediğini belirtti. Kim olduğunu anlamadığını dile getirdi. Daha sonra bu kişinin eski nişanlısı olduğunu öğrendiğini ifade etti.

2

Blake, eski nişanlısının yüzüğünü özel olarak tasarladığını öğrenince hayal kırıklığının arttığını söyledi ve "Onu seviyorum, çok güzel ama bu benim yüzüğüm değil. Ondan bunun yerine başka bir yüzük istemeli miyim?" diye sordu.

3

Sosyal medya kullanıcılarının büyük çoğunluğu genç kadına yüzüğünü değiştirmesi konusunda teşvik etmek için yorum bölümüne akın etti. Bir kullanıcı Blake'e yüzüğünü satıp istediği yüzüğü almasını önerirken, diğerleri ise boşanmasını tavsiye etti.