Odun toplamak için gitti. Cansız bedeni bulundu

Odun toplamak için gitti. Cansız bedeni bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, odun toplamak için ormana giden 76 yaşındaki İbrahim Aydın'ın cansız bedeni, 10 saat süren aramalar sonucunda dere yatağında bulundu.

İnegöl'ün kırsal Dipsizgöl Mahallesi'nde yaşayan İbrahim Aydın, sabah saat 11.00'de odun toplamak için ormana gitmişti. Akşam olmasına rağmen eve dönmeyince ailesi endişelenip çevrede arama yaptı ve jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma (İNDAK) ve İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) arama kurtarma ekipleri sevk edildi. 150 kişilik ekip ve 2 iz takip köpeği ile 10 saat süren arama çalışmalarının sonunda, Aydın'ın cansız bedeni evine 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulundu.

İlk değerlendirmelere göre, 2 çocuk babası Aydın'ın uçurumdan dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayatını kaybettiği düşünülüyor. Cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

82998.jpg

82998-1.jpg

82998-2.jpg