Öldüresiye dövüldüm demişti... Mika Raun saldırının sebebini gözyaşları içinde açıkladı!

Öldüresiye dövüldüm demişti... Mika Raun saldırının sebebini gözyaşları içinde açıkladı!

Sosyal medya fenomeni Mika Raun Can kişisel hesabından kanlar içinde çektiği videoyu paylaşarak saldırıya uğradığını iddia etmişti. Öldüresiye dövüldüm" diyen Raun, yaşadığı dehşet verici saldırının ayrıntılarını tek tek anlattı.

Estetik müdahaleleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Mika Raun, son videosunda herkesin yüreğini ağza getirdi. Kanlar içinde çektiği videoda saldırıya uğradığını belirten Mika, yaşadığı olayın detaylarını anlattı.

640xauto-002.webp

YAŞADIĞI SALDIRIYI ANLATTI

"Resmen ben ve erkek arkadaşıma saldırdılar... Öldüresiye dövüldüm... Ona defalarca vurdular üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken" diyen Mika Raun, olayın tüm ayrıntılarını paylaştı.

Instagram üzerinden video çeken Mika Raun, "Şu açıklamayı yapmak bile istemiyorum. Artık markete bile girebileceğimi sanmıyorum. Akşam üzeri Batu, ben, annesi ve kız kardeşi markete gittik. Bir kişinin fotoğrafımızı çektiğini öğrendik. Batu ve kız kardeşi adamla konuşmaya gittiler. Adam fotoğraf çekmediğini iddia etti ve Batu polisi aradı.

18883870-728xauto.webp

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Olayı anlatırken gözyaşlarını tutamayan Mika Raun, "O adamın etrafındaki adamlar ve kadınlar sürekli tehditler savurdu. Adam fotoğraf çekmediğini iddia edince kamera kayıtları vardır dedim ve adam çektiği fotoğrafları silmeye başladı.

uu.jpg

7-8 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADIM

Bir anda 7-8 kişinin saldırısına uğradım" dedi. Mika Raun, yaşadığı bu korkunç olayı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

NE OLMUŞTU

yty-001.jpg

Sosyal medya fenomeni Mika Raun Can sevgilisi Batu ile birlikte 7-8 kişinin saldırısına uğradığını iddia etmişti.

Paylaştığı videoda sağ gözünde kan görülen Mika Raun, erkek arkadaşının da öldüresiye dövüldüğünü söylemişti.

Mika saldırı anını gözyaşları içinde şöyle anlattı:

"Ben ve erkek arkadaşıma resmen saldırdılar... Öldüresiye dövüldüm... Ona defalarca vurdular, üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken. Erkek arkadaşım tek başına bu insanlara karşı koymaya çalıştı. O kadar korkunçtu ki... Dakikalarca saldırıya uğradık. Şimdi hastaneye götürülüyorum."

İlgili Haberler