Ölüp yeniden dirildi! Öbür dünya itirafı tir tir titretti

Ölüp yeniden dirildi! Öbür dünya itirafı tir tir titretti

İngiltere’de ölüp dirildiğini iddia eden adamın söyledikleri, herkesi hayrete düşürdü.

Öbür dünya itirafı tir tir titretti

İngiltere'de yaşayan David Hanzel, 2015 yılında ciddi bir akciğer enfeksiyonu geçirdi. Sepsis nedeniyle yaklaşık 2 ay komada kalan Hanzel, yeniden sağlığına kavuştuğunda dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Öldüğünü ve yeniden dirildiğini belirten Hanzel, "Birdenbire bir varlık solumda, bir varlık sağımdaydı. Kendimi rahat hissediyordum. Sanki onları tanıyormuşum gibi” dedi.

İngiltere'de Ölüp Tekrar Dirildiğini İddia Eden Adamın Şoke Eden Açıklamaları! - Ajans Tv

Gece gökyüzünde bulunduğunu ve farklı varlıkların yanında olduğunu söyleyen Hazel şahit olduğunu iddia ettiği manzarayı "altın-beyaz ışıkla dolu, çok güzel bir yer" olarak tanımladı.

Láttam a túlvilágot” – nyomós okkal küldték vissza a halálból a férfit | BorsOnline

“SANKİ ONLARI TANIYORMUŞUM GİBİ”

Hanzel, sözde 'öbür dünya' deneyimi şöyle anlattı: Sadece hasta olduğum için gözlerimi kapattığımı hatırlıyorum. Sonra gözlerimi tekrar açtığımda kendimi gece gökyüzünde buldum. Kadifemsi bir göktü. Bulut yoktu. Yıldız yoktu. Hiçbir şey yoktu ve bunun bir başlangıcı veya sonu yoktu. Birdenbire bir varlık solumda, bir varlık sağımdaydı. Kendimi rahat hissediyordum. Sanki onları tanıyormuşum gibi. Bana bunun en güzel, altın-beyaz ışık olduğunu gösterdiler. Çok güzeldi ve tüm bu melekler ve her şey ona doğru gidiyordu.

Yaşadığı bu olayın ardından herkesi affettiğini belirten Hanzel’in anlattıkları, sosyal medyada büyük dikkat çekti.