Onkoloji hastası çocuklar GülümseSEN Şenliği’nde buluştu

Onkoloji hastası çocuklar GülümseSEN Şenliği’nde buluştu

Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nde tedavi gören çocuk onkoloji hastaları ve aileleri, 15. GülümseSEN Şenliği'nin moral etkinliğinde bir araya geldi.

Happ Health sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte, kanserle mücadele eden çocuklara palyaçolar eşlik etti ve dans, resim, yüz boyama gibi çeşitli aktiviteler yapıldı. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı etkinliğe, Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Genel Müdürü Serdal Serin ve Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz da katıldı.

Etkinlik kapsamında lösemili çocuklar ve aileleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirten Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Genel Müdürü Serdal Serin, "Kansersiz Yaşam Derneği ve Happ Health markamızla birlikte lösemili çocuklarımıza mutluluk yaşatmak için buradayız. Sağlıklı olmayan bir birey mutlu olamaz. Topluma sağlıklı bireyler kazandırmaya çalışıyoruz. Eğer kısa bir süre bile olsa çocuklarımız güzel zaman geçirdilerse ne mutlu bize" dedi.

Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz ise 15. GülümseSEN Şenliği'ni düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Gün boyunca sunulan çeşitli ikramlar, hastalıkları nedeniyle kutlayamadıkları doğum günleri için üflenen pastalar, gönüllü olarak katılan ünlülerimizle çektirilen fotoğraflar ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklarımızın ve ailelerin gülümsemelerine katkıda bulunan herkese minnettarız" şeklinde konuştu.