'Ortalıkta adam kalmadı' demişti. Barış Alper Yılmaz’dan şaşırtan hamle

'Ortalıkta adam kalmadı' demişti.  Barış Alper Yılmaz’dan şaşırtan hamle

Her yaptığı her dediğiyle gündem olan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya ilginç bir cevap vermişti. Sancaktutan’ın o sözleri sonrası Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz bir hamle geldi.

"Son Yaz" dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, son olarak "Ya Çok Seversen" adlı dizide rol aldı. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Sancaktutan, aşk hayatıyla ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

640xauto-002.webp

"ADAM KALMADI"

Arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan Hafsanur Sancaktutan, kendisine sorulan aşk hayatı sorusuna "Ortalıkta adam kalmadı" yanıtını vererek sosyal medyada gündem oldu.

18933854-728xauto-001.webp

BARIŞ ALPER YILMAZ'DAN HAMLE

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Hafsanur Sancaktutan'ın son fotoğrafını beğendi ve bu beğeni dedikodulara yol açtı.

hafsanur-47mj-kopya-001.webp

NE OLMUŞTU

Hafsanur Sancaktutan, muhabirlerin aşk hayatıyla ilgili sorularına verdiği yanıtla dikkat çekmişti Açıklamalarının ardından ise "Burayı silin" demek zorunda kalmıştı.

i8-kopya-001.jpg

“BURAYI SİLİN”

"Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Kimse yok" cevabını veren Sancaktutan, muhabirin "Neden?" sorusuna ise "Yok yani, ortalıkta kalmadı adam!" yanıtını vermişti. Bu sözlerinin hemen ardından oyuncu, muhabirlerden "Burayı silin" ricasında bulunmuştu.