Otel odasında akrep saldırısına uğradı! Sosyal medyada gündem oldu

Otel odasında akrep saldırısına uğradı! Sosyal medyada gündem oldu

Uyurken pantolonunun içine giren bir akrebin defalarca kasık bölgesinden ısırarak saldırısına uğradığı bir olay sonrasında, mağdur olan kişi oteli dava etti.

Michael Farachi adlı bir adam, Las Vegas'ta bir otelde uyurken pantolonunun içine giren bir akrebin kasık bölgesinden testislerini ısırması sonucu büyük bir acı ve yanma hissederek uyanmasıyla oteli dava etti. Bu olay sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Otel odasında pantolonunun içine giren akrebin saldırısına uğradı! Uyurken defalarca kasık bölgesinden ısırıldı: Oteli dava etti - Mynet trend

Güney Kaliforniyalı ressam Michael Farachi, Las Vegas'ta kaldığı bir otel odasında akrep saldırısına uğradı ve bu durumu otel yönetimine şikayet etti.

Michael Farachi, uyurken pantolonun içine giren bir akrebin özel bölgesini defalarca ısırdığını belirterek, "Özel bölgemde keskin bir ağrıyla uyandım ve şaşırdım. Örtünün altında neler olduğunu görmek için elimi uzattım ve yine keskin bir acı hissettim. Baktığımda karşımda bir akrep duruyordu" şeklinde konuştu.

2

Farachi, akrebin özel bölgelerine yaptığı saldırı sonrasında otel personelinin tepkisiz kaldığını belirterek, "Otel müdürüne durumu anlattığımda benden özür dilemedi. Hatta kendi sorumlulukları dahilinde olmadığını söyledi. Bunun üzerine onları dava ettim" dedi.

Akrep sokması durumunda genellikle tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyulmaz, ancak belirtiler ciddi ise hastanede tedavi gerekebilir. Ağrının hafifletilmesi için damar yoluyla ilaçlar verilir. Şiddetli belirtileri önlemek için panzehir kullanılabilir, bu uygulama çocuklarda olduğu gibi yetişkinlerde de yapılır.