Otelde kadın müritlerle harem kuran sahte mehdinin tuzak videosu ortaya çıktı. Böyle kandırmış

Otelde kadın müritlerle harem kuran sahte mehdinin tuzak videosu ortaya çıktı. Böyle kandırmış

Çanakkale’de bir termal kendine harem kuran ve mehdi olduğunu iddia eden Mustafa Çabuk’a ilişkin yeni bir skandal daha ortaya çıktı.

GÜNBOYU ÖZEL HABER

Yaklaşık 4 ay önce ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programına katılan Fatma isimli bir anne, mehdi olduğunu iddia eden Mustafa Çabuk isimli sözde hocanın kızını tuzağına düşürdüğünü iddia etmişti.

esra-3.jpg

Esra Erol’dan yardım isteyen anne sözde hocanın termal otelde birçok genç kızı yanında tuttuğunu öne sürmüştü.

Canlı yayına telefonla bağlanan genç kız kayıp olmadığını söyleyerek “Allah'ın izniyle onun müridiyim. Biz burada ilim öğreniyoruz” ifadelerini kullanarak eve geri dönmeyi reddetmişti.

Mehdiyim' diyen Mustafa Çabuk kimdir?

Türkiye’nin konuştuğu olaya yeni gelişmeler ortaya çıktı. Sahte hoca Mustafa Çabuk’un haberlere konu olduktan sonra yayınlar açmaya devam ettiği, 2 ay öncede bir sohbet gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Şubat ayında yayınlanan videoda halife olarak çağrılan Mustafa Çabuk, “Zaman tükendi, geçti, alınacak tedbirlerin hepsi halk için bitti” diyerek seslendi.

sss.jpg

TikTok’ta yayınlanan bir başka video ise izleyenleri hayrete düşürdü. Mustafa Çabuk’un fotoğrafının yer aldığı videoda Çabuk’un Mehdi olduğunu ispatlamak için madde madde özelliklerinin sıralandığı, insanların ikna edilmeye çalışıldığı görüldü. Videoda Çabuk’un kaşından gözüne, yüzündeki beninden omzuna her özelliği mehdi olduğunu birebir ispatlıyor gibi övüldü.

ekran-goruntusu-2024-06-23-142346.png

NE OLMUŞTU?

Mustafa Çabuk, geçen yıl Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde bulunan Koç Termal'i çoğunluğu kadın arkadaşlarıyla "depremzede aileyiz" diyerek Koç Termal'i kiraladı.

Yaklaşık 200 sözde müridiyle birlikte yaşayan Mustafa Çabuk, kendisini sosyal medyada mehdi olarak ilan etti.

Hilafeti Muhammediye Tarikatı üyeleri olarak kendilerini tanıtan grup, jandarma tarafından kaçak kazı yaparken yakalandı. 21 kişi tutuklandı. Şikayet üzerine yapılan operasyonda 2 ruhsatsız silah da ele geçirildi.

2024 yılının sahte mehdisi Çanakkale'den çıktı