Otomobil devi fiyatları yarıya düşürdü. Üstüne bir de para veriyor

Otomobil devi fiyatları yarıya düşürdü. Üstüne bir de para veriyor

Volkswagen'in alt markası Seat, ikonik modeli Ibiza'nın fiyatlarında önemli bir indirime gitti. İşte detayalar!

Seat, Volkswagen'in alt markası olarak biliniyor ve bir dönem Seat otomobillerinin kaputunu açtığınızda motor üzerindeki Seat logosunun altında Volkswagen logosunu görmek mümkündü. Volkswagen ile benzer malzemeler kullanan Seat, daha uygun fiyatlarla Volkswagen kalitesini arayanların tercih ettiği bir marka oluyor.

Markanın satışta olan en uygun fiyatlı modeli ise Ibiza. B sınıfı hatchback olarak sunulan Ibiza, baz donanım seviyesinde bile pek çok kaliteli özellik sunuyor. Örneğin, en temel paketinde bile 15" alüminyum alaşımlı jantlar, ön sis farları, EcoLED ön farlar, arka park sensörleri, çift bölgeli otomatik klima, 8" dijital gösterge paneli, otomatik yanan kısa farlar ve 8,25" multimedya sistemi standart olarak bulunuyor.

Motor ve mekanik özelliklerine gelince, Seat Ibiza'nın giriş versiyonu 115 beygir gücündeki 1.0 litrelik TSI benzinli motorla donatılmış. Bu motora DSG şanzıman eşlik ediyor ve araç, bu kombinasyonla performans açısından oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

72seatibzfrspo5drgryfr-800.jpg

Seat Ibiza, 355 litrelik bagaj hacmi sunarak günlük kullanım için yeterli bir yükleme alanı sağlıyor ve segmentinin standartlarını karşılıyor.

İşte Seat Ibiza fiyat listesi...

1.0 EcoTSI 115 HP DSG Style
Fiyatı: 1.235.000 ₺

1.0 EcoTSI 115 HP DSG FR
Fiyatı: 1.365.000 ₺

1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR - 40. YIL ÖZEL SERİ
Fiyatı: 1.435.000 ₺

seat-ibiza-makyaj.webp