Otomobil kamyona ok gibi saplandı: 1 ölü

Otomobil kamyona ok gibi saplandı: 1 ölü
Ankara'da park halindeki kamyona otomobili ile çarpan sürücü hayatını kaybetti. Feci kazada kamyon şoförü gözaltına alındı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Olay, sabaha karşı saat 04.00 sularında Mevlana Bulvarı'nda gerçekleşti.

İddialara göre, hareket halinde olan 06 PNF 27 plakalı bir araç sürücüsü, yol kenarında park halinde bekleyen 06 PCH 25 plakalı bir kamyona arkadan çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve ambulans ekiplerine bildirdi.

kazahaberiic.jpg

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından araç sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücünün cenazesi olay yerine gelen cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün kimliği henüz açıklanmazken, otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kaza sonrasında kamyondaki sürücü ise polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar