Özgür Özel Ali Babacan görüşmesinde dikkat çeken Suriye mesajı

Özgür Özel Ali Babacan görüşmesinde dikkat çeken Suriye mesajı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmek üzere CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Görüşmenin ardından, Özel ve Babacan basın toplantısında ortak açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmek üzere CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Görüşmenin ardından, Özel ve Babacan basın toplantısında ortak açıklamalarda bulundu.

140606828-sd.jpg

CHP lideri Özel şu ifadeleri kullandı:

"Kendilerine değerli ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. 3 gündem maddesi kapsamında kendisinin ifadeleri ve değerlendirmeleri oldu. Son derece verimli ve iki partinin bugüne kadar sürdürdükleri iletişimin devamı niteliğinde bir toplantı oldu."

chp-lideri-ozgur-ozel-ali-babacan-i-ziyaret-etti-1200x675.jpg

BABACAN'DAN SURİYE YORUMU

DEVA Partisi lideri Babacan ise şöyle konuştu:

“Bugün bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmiş olduk. 3 konu hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Birincisi; geçim sorunu, enflasyon, geçim sıkıntısı ve sosyal ayağı olmayan bir ekonomi politikasının uygulanmaya çalışılması.

kapak-130931.webp

İkinci konumuz sığınmacılar yani Suriye. Sayın Cumhurbaşkanı’nın Esad ile görüşme mesajı son derece kıymetli. Bu normalleşme sadece iktidar olarak değil, muhalefet bağlamında da olmalı.

Üçüncü gündem maddemiz de, Meclis Başkanı Kurtulmuş’un başlattığı yeni anayasa çalışmaları. Önümüzdeki süreçte de bu konu hakkında CHP ile temasların olacağını değerlendirdik.”

140527312-hn.jpg