Özgür Özel ile görüşen Ayşe Ateş’ten dikkat çeken Erdoğan itirafı

Özgür Özel ile görüşen Ayşe Ateş’ten dikkat çeken Erdoğan itirafı
Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Ateş’in Erdoğan itirafı dikkat çekti.

CHP Genel Merkezi'nde basına kapalı olarak yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan Ayşe Ateş, önemli bir noktaya dikkat çekti.

aa-20240506-34477209-34477205-chp-genel-baskani-ozel-sinan-atesin-esi-ayse-ates-ile-gorustu.jpg

“BİZE DESTEK VERECEĞİNİ DİLE GETİRDİ”

Ateş, Özgür Özel ile görüşmesine ilişkin şunları söyledi:

Sağ olsun bize zaman ayırdı, ilgilendi. Davanın takipçisi olacağını, arkamızda olduğunu, bize destek vereceğini dile getirdi. Teşekkürlerimizi ileterek yanından ayrıldık.

Eşinin ölümüyle ilgili hazırlanan iddianameyi sert şekilde eleştiren Ateş “Bu cinayetin failleri eninde sonunda yargı önünde hesap verecek” diyerek Özel’e teşekkür etti.

aa-20240506-34477209-34477207-chp-genel-baskani-ozel-sinan-atesin-esi-ayse-ates-ile-gorustu.jpg

“İSİMLERİ DAHA SONRA AÇIKLAYACAĞIM”

İddianameye eldeki delillerin bile konulmadığını savunan Ateş “İfademde de vardı isimler, ifadem iddianamede yok. İçi boş, uç uca eklenmiş basit cinayet, alacak verecek kavgası gibi bize servis edilen iddianame. Var olanları eklememişler koymamışlar. Mücadeleye vermeye devam edeceğim, gücümün yettiği kadar. Kimsenin yanına da kalmaz. İsimleri daha sonra açıklayacağım. Gizlilik kararı kalkınca ifademi paylaşacağım orada görürsünüz” dedi.

ERDOĞAN İLE DE GÖRÜŞME TALEP ETTİ

Bugüne kadar sabırla beklediklerini vurgulayan Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da görüşme talebinde bulunduğunu açıkladı.

aa-20240506-34477209-34477208-chp-genel-baskani-ozel-sinan-atesin-esi-ayse-ates-ile-gorustu.jpg

“İNANMAMIZI GERÇEKTEN BEKLİYOR MUSUNUZ?”

Ateş, daha önce sosyal medya hesabı üzerinden iddianamenin fotoğrafının paylaşarak “İddianame burada. Peki, azmettiriciler nerede? Böyle bir suikastı birkaç çapulcunun tasarlayıp planladığına inanmamızı gerçekten bekliyor musunuz? Sırf bu iddianameyi hazırlamak için kamuoyunu neden bir buçuk yıl beklettiniz?” ifadeleriyle tepki göstermişti.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı - Sözcü

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar