Parfümün kalıcılığını arttıran o yöntem! Sıkmadan önce bunu sürerseniz…

Parfümün kalıcılığını arttıran o yöntem! Sıkmadan önce bunu sürerseniz…

Sosyal medyada bir kadın, parfümünüzün veya tıraş losyonunuzun gün boyu kalıcı olmasını sağlamak için ilginç bir yöntem paylaştı. İşte parfümünüzün nasıl gün boyu kalıcı olabileceğinin formülü...

Koku, günlük yaşamımızın önemli bir parçasıdır. Kendimizi iyi hissettirir, özsaygımızı artırır ve çevremizle daha pozitif etkileşimler yaşamamızı sağlar. Ancak günün ilerleyen saatlerinde terleme ve aktivite nedeniyle hoş kokularımız zamanla kaybolabilir.

Parfümün kalıcılığını katbekat artıran yöntem: Sıkmadan önce bunu sürerseniz… - Resim: 1

Parfümlü Vazelin, adından da anlaşılacağı gibi parfüm ile vazelinin harmanlanmasıyla oluşturulan bir üründür. Bu ürünü kullanarak, kokunuzun daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Kullanıcılar, bu ürünü tencerede ısıtarak eritip daha sonra boynuna veya bileğine sürerek gün boyu hoş bir koku taşımanın keyfini yaşıyor.

Parfümün kalıcılığını katbekat artıran yöntem: Sıkmadan önce bunu sürerseniz… - Resim: 3

Dikkat etmeniz gereken bir nokta ise vazelinin ısıtılması işlemidir. Parmaklarınızı yakmamak için vazelinin erimesi için çok yüksek sıcaklıklardan kaçınmalısınız. Bazı kullanıcılar, vazelini eritmek için kalorifer benzeri sıcak bir zemin kullanmayı tercih ediyor.

Parfümün kalıcılığını katbekat artıran yöntem: Sıkmadan önce bunu sürerseniz… - Resim: 4

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bu sosyal medyada paylaşılan video oldukça ilginç ve pratik bir yöntemdir. Charla isimli sosyal medya kullanıcısı paylaştığı videoda, vazelini küçük bir tencerede kaynar su kullanarak erittiği ve bu şekilde sıvı hale getirdiği görülüyor.

Parfümün kalıcılığını katbekat artıran yöntem: Sıkmadan önce bunu sürerseniz… - Resim: 6

Daha sonra seçtiği kokuyu bu sıvı formda bulunan vazelinin içine sıkıyor ve sağlamlaşması için buzdolabında soğutuyor. Ardından bu ürünü kullanmak için parmaklarını tencerenin içine batırıp parfümlü vazelini boynuna veya bileğine sürerek gün boyu kalıcı bir çözüm elde etti.

Parfümün kalıcılığını katbekat artıran yöntem: Sıkmadan önce bunu sürerseniz… - Resim: 5

Videoyu gören kullanıcılar da vazelini eritmek için “Parmaklarınızı yakmamak için vazelini kalorifer benzeri sıcak bir zeminde de eritebilirsiniz." önerisinde bulundu.