Polisin eşinden en acı itiraf! Şehit olduğunu nasıl öğrendi?

Polisin eşinden en acı itiraf! Şehit olduğunu nasıl öğrendi?

Firari hırsız Yunus Emre Geçti’nin şehit ettiği polisin eşi, ölüm haberini nasıl aldığını anlattı.

Şehit olduğunu nasıl öğrendi?

19 yaşındaki motosiklet hırsızlığı şüphesiyle tutuklanan, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Yunus Emre Geçer, karakoldan firar etmiş, operasyonda polis memuru Şeyda Yılmaz’ı vurarak şehit etmişti.

Polis katilinin karakoldan nasıl kolayca kaçabildiğine dair incelemeler sürerken, polisin eşi Semih Yılmaz, acı haberi telsiz anonsuyla öğrendiğini açıkladı.

Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın eşi konuştu! Haberi telsizden almış

“SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ”

Taziyeleri kabul eden şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın polis memuru eşi Semih Yılmaz "Sözün bittiği yerdeyiz. İlk haberi aldığımdan bu zamana kadar yaşadığım ve yaşadığımız şeyler çok zor. Tüm ülke arayarak, mesaj atarak destek oldu. Herkes dua ettiğini, ağladığını söyledi. Vatan sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ın Eşi Semih Yılmaz Sosyal Medyadan Herkesi Ağlatan Bir Paylaşım Yaptı

“VURULANLARDAN BİRİSİ DE SENİN EŞİNMİŞ”

Aynı vardiyada çalıştıklarını belirten Yılmaz acı anı şöyle anlattı: 22.00 ya da 23.30 gibi telsiz sesi duydum. 'Dudullu Polis Merkezi'ndeki polis yaralandı' diye, hemen eşimi aradım. Açmadı, çok merak ettim. Oradaki silah arkadaşlarıma ben burada duramıyorum, beni götürün dedim. Yolda giderken silah arkadaşım, 'kardeşim vurulanlardan birisi de senin eşinmiş' dedi. Öyle olunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne yapacağımı bilemedim.

Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın eşi Odatv'ye konuştu: Videoları izlemedim, bakamıyorum