Prens Harry Meghan'dan sıkıldı. İngiltere bu haberle yıkıldı

Prens Harry Meghan'dan sıkıldı. İngiltere bu haberle yıkıldı

Aşkları uğruna kraliyete rest çeken Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin arasının bozulduğu ve boşanacakları iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Kraliyet kurallarını ve statüsünü hiçe sayan Prens Harry, oyuncu Meghan Markle ile kendilerine ABD'de yeni bir hayat kurmuştu. Çiftin boşanacakları iddiası ise gündem yarattı.

İNGİLTERE BU HABERLE SARSILDI

Son zamanlarda çift ve kraliyet hakkında çıkan haberler, uzun süredir gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

2020 yılında İngiltere'deki kraliyet görevlerini radikal bir kararla bırakarak ABD'ye taşınan çift arasında çatırdamalar yaşandığı belirtiliyor.

New York Post'un haberine göre, Prens Harry'nin ülkesini özlediği ve eşi Meghan Markle'ı sevmediği için artık arkadaşlarını göremediği ifade edildi.

hgjn.jpg

"HARRY SIKILMAYA BAŞLADI"

Kraliyet uzmanı Tom Quinn, Mirror'a şunları söyledi:

"Harry, arkadaşlarının çoğu Meghan'ı katlanılamaz bulduğu ve Amerika'da onu ziyaret edemediği için çok sıkılmış durumda. Boşanmak istiyor."

fdgh.webp

Prens Harry'nin uzun zamandır arkadaşlarından biri olan Archie'nin vaftiz babası Hugh Grosvenor, geçen ay İngiltere'de evlendi ancak Harry ve Meghan düğüne gitmedi.

ghjg.jpg

MEGHAN'DAN HOŞLANMIYOR!

Bir Kraliyet uzmanı, çiftin "kimseyi rahatsız etmemek" için kutlamalara katılmadığını iddia etti. Quinn, Harry'nin arkadaşlarının Meghan'dan hoşlanmadığını ve onun Harry'yi dönüştürdüğünü düşündükleri için onu suçladıklarını belirtti.

dfgb.webp

Harry'nin görüşmediği kardeşi Prens William ise düğüne katılmıştı. Prens Harry en son mayıs ayında Invictus Oyunları'nın 10. yıl dönümü nedeniyle İngiltere'ye dönmüştü.

rdgv.webp