Rojin Kabaiş’in internette aradıkları ortaya çıktı! Sır ölümde kahreden 3 soru detayı

Rojin Kabaiş’in internette aradıkları ortaya çıktı! Sır ölümde kahreden 3 soru detayı

Van’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Rojin Kabaiş’in Google arama geçmişi ortaya çıktı. Her biri birbirinden dikkat çekici!

Rojin Kabaiş’in internette aradıkları ortaya çıktı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de yemek yedikten sonra kaldığı yurttan sahile gitmek üzere dışarı çıkmış, genç kızdan bir daha haber alınamamıştı.

Sahilde telefonu, kulaklığı ve başörtüsü bulunan Rojin Kabaiş’in 18. günde cansız bedeni Molla Kasım Köyü sahilinde bulunmuştu.

Genç kızın ölümü şüpheli olarak nitelendirilmiş, Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılmış ardından memleketi Diyarbakır’da toprağa verilmişti.

Rojin cinayete mi kurban gitti? Yoksa intihar mı etti? Sorularının cevabı merak edilirken, soruşturmada önemli bir bilgiye ulaşıldı.

Rojin Kabaiş'i Kim Öldürdü? - AJANS65 TV

ARAMA GEÇMİŞİNDE 3 DETAY

Rojin Kabaiş’in Google arama geçmişi ortaya çıkarıldı. CNN Türk'te yer alan habere göre Rojin'in son aramalarında şunlar yer aldı: 'Otopsi nasıl yapılır?', 'Ölen kişinin banka hesabındaki paraya ne olur?', 'Öldükten sonra cennete nasıl girilir?'

Üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cenazesi Diyarbakır'da defnedildi

ÖLÜ BULUNDUĞU YERİ GOOGLE'DA ARAMIŞ!

Telefonunda Google’da 3 arama yapan Rojin'in haritalarda baktığı son yerin cansız bedeninin bulunduğu nokta olması detayı ise dikkat çekti.

Öte yandan Rojin’in ölmeden önce okulun kütüphanesinde Sait Faik Abasıyanık'ın 'Kayıp Aranıyor' isimli kitabını okumak için aldığı öğrenildi.

Kitapta Nevin karakterinin içinde bulunduğu dünyanın iki yüzlülüğünden ve çıkarcılığından sıkılmış samimi bir dünya arayışına girdikten sonra kaybolduğunun anlatıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler