Rojin’in babasından yürek yakan istek! 17 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu

Rojin’in babasından yürek yakan istek! 17 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu

Van’da kaybolduktan 17 gün sonra cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in babası konuştu.

Rojin’in babasından yürek yakan istek

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş, Van’da kaldığı yurttan ayrılıp sahile gitmiş bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Genç kızın 17 gün sonra cansız bedeni Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulundu - Evrensel

“KAMERA YOKTU, IŞIK YOKTU”

Baba Nizamettin Kabaiş, “Rojin bir gece boyunca yurda gitmedi, öbür gün saat 12'ye çeyrek kala beni aradılar. Diyor ‘çocuğun gelmemiş’. Benim haberim nasıl olsun çocuğumun gelip gelmediğinden. Kenarda tel örgü yoktu, kamera yoktu, ışık yoktu. Çocuk demiş ki; ‘Gideceğim biraz çakıl taşı toplayacağım” dedi.

Rojin Kabaiş boğuldu mu öldürüldü mü? Elbise ve darp detayı ortaya çıktı | Türkiye Gazetesi

“KÜÇÜCÜK ROJİN'DEN NE İSTEDİLER”

Kızının cinayete kurban gittiğini iddia eden acılı baba şunları söyledi: Benim tahminim serseriler orada görmüşler, çocuğuma zarar vermişler. İnşallah bunu yapanları en yakın zamanda bulup en ağır ceza neyse onlara versinler. Hatta idam etsinler onları. Zararsız küçücük Rojin'den ne istediler. Rojin'in kime ne zararı vardı ki? Niye böyle yaptılar. 24 kilometre uzağa gece o çocuk tek başına gitmez. Bir vahşet vardır. Birileri mutlaka yapmış. Ben devletten bunu istiyorum. Bu vahşeti yapanları en yakın zamanda ortaya çıkarsınlar. Cezaları da idam olsun Bir daha da Rojinler gitmesin. Acılara son verelim. Çocuklardan, kadınlardan ne istiyorlar?

12 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş'in babası: Tüm kamera kayıtları incelenmeli - Evrensel