Ronaldo'nun babası bakın nereden çıktı. Dünya bu görüntüyü konuşuyor

Ronaldo'nun babası bakın nereden çıktı. Dünya bu görüntüyü konuşuyor

Adana Demirspor formasıyla milli takım maçını izlemeye giden Röportaj Adam lakaplı Mahsun Karaca’yı, yabancılara ait bir Facebook sayfası Ronaldo’nun babasına benzetti. Sosyal medyadan o paylaşıma yorum yağdı.

Adana Demirspor formasıyla milli takım maçını izleyen Röportaj Adam'ın, Cristiano Ronaldo'ya olan ilgisi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bu haberlerin ardından yabancı bir Facebook sayfası Mahsun Karaca’yı Ronaldo’nun babasına benzetti.

121933346-gettyimages-1236968531.jpg

Adanalı ünlü fenomen Mahsun Karaca, A Milli Takımımızın Portekiz maçını izlemek için Almanya'ya gitti. Tribünde yerini alan Karaca, maç boyunca Adana Demirspor formasıyla destek verdi. TRT1'de canlı olarak yayınlanan maçta görüntülenen ünlü fenomenin, Ronaldo'ya olan bakışları sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

adana-demirspor-formasiyla-milli-takim-macini-izleyen-roportaj-adam-in-ronaldo-ya-bakisi-gundem-oldu-6649.webp

Mahsun Karaca’nın Ronaldo’ya olan bakışları sosyal medyada gündem olurken, yabancılara ait olan bir sosyal medya platformu Karaca’yı Ronaldo’nun babasına benzetti.

gra0-soxmaeivwr.jpg

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Mahsun Karaca'nın, yabancılara ait bir Facebook sayfasında Cristiano Ronaldo'nun babasına benzetilmesinin ardından sosyal medyadan yorum yağdı.

dab1d9dd-eef3-4c85-a296-9a48577f010c.jpg

İşte sosyal medya kullanıcılarının yaptığı yorumlar şu şekilde:

La oğlum adam bir şey yapmasa bile bir şeyler oluyor.

Bütün sırrı bozdular kardo.

Bizimkilerin aklına nasıl gelmedi vah vah.

Aynen kardeşim, Ronaldo büyümüş ama babası aynı kalmış.

88.jpg

ff.jpg

ii-002.jpg

oo.jpg

MAHSUN KARACA KİMDİR

Röportaj Adam lakabıyla bilinen Mahsun Karaca, 12 Ağustos 1990 tarihinde Adana'da doğdu. Karaca Çukurova Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı. YouTube ve sosyal medya platformlarında paylaştığı içeriklerle geniş bir izleyici kitlesi edinen Mahsun Karaca, 2017 yılında "Röportaj Adam" adıyla YouTube kanalını açarak içerik üretmeye başladı.

Karaca, komik içerikler ve esprili yorumlarıyla dikkat çekti. Kısa sürede YouTube'da büyük bir takipçi kitlesi elde edinen fenomen ve daha sonra Instagram'ın "Reels" ve TikTok gibi platformlarda da popülerliğini artırdı.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’DE YER ALMIŞ

Karaca, YouTube'daki başarısının ardından televizyon dünyasına adım attı. 2022 yılında Star TV'de yayınlanan "Çok Güzel Hareketler 2" programında yer alarak geniş kitlelere ulaştı. Ayrıca 2023 yılında vizyona girecek olan "İllegal Hayatlar" adlı sinema filminde başrol oynadı.

Mahsun J Dizisi

Mahsun Karaca, "Mahsun J" dizisinde de ekranlarda yer aldı. Dizide kuryecilik yapan Mahsun karakterini canlandıran Karaca, Leyla adlı bir arkadaşı için götürdüğü bir paketle başlayan macera dolu bir serüvene atılır. Paketin içeriği, onları gizem dolu bir dünyaya sürükler ve yeni dostluklar kurmalarına ve eski düşmanlarla mücadele etmelerine neden olur. "Mahsun J" dizisi izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.