Sahnede giydiği derin yırtmaç ortalığı birbirine kattı

Sahnede giydiği derin yırtmaç ortalığı birbirine kattı

Ünlü şarkıcı Milica Pavlović'in giydiği dekolteli sahne kıyafeti dünya çapında büyük bir tartışma yarattı. Ancak elbisenin derin dekoltesinin asıl amacı, çok başka çıktı.

Sırp şarkıcı Milica Pavlović, 15 Haziran Cumartesi günü Novi Sad'da bulunan Spence Hall'de 8.000'den fazla müziksevere unutulmaz bir performans sergiledi.

Ancak gecenin en çok konuşulan konularından biri, Pavlović'in giydiği özel tasarım elbise oldu.

s1-001.webp

Elbisenin derin yırtmaçlı olması seyirciler arasında büyük tartışmalara yol açtı.

Bazıları, yırtmaç altında iç çamaşırı olup olmadığını merak ederken, Pavlović bu konuda açıklama yaparak elbisenin altında cilt renginde bir kostüm olduğunu belirtti.

s2.webp

'OPTİK BİR İLLÜZYON'

Derin yırtmaçlı elbisesi nedeniyle iç çamaşırı giyip giymediği tartışılan Pavlović, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla bu eleştirilere yanıt verdi.

Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Elbisemin altında ten rengi bir kostüm vardı. Bu, Bojan Petrović'in ustalıkla yarattığı 'optik illüzyon' dediğimiz bir parça," ifadelerini kullandı.

s3.webp

MİLİCA PAVLOVİĆ KİMDİR?

Milica Pavlović, 11 Ağustos 1991 tarihinde İsviçre'nin Einsiedeln şehrinde doğdu. Sırp pop-folk şarkıcısı ve dansçısı olarak bilinen Pavlović, müzik kariyerine 2011 yılında "Zvezde Granda" adlı şarkı yarışmasına katılarak adım attı.

milica-1.jpg