Sahnede kendinden geçti. Dansı dillere düştü

Sahnede kendinden geçti. Dansı dillere düştü

'İmparator' lakabıyla tanınan usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Bodrum'da çıktığı sahnede unutulmaz bir gece yaşatan Dilan Çıtak, sahnede adeta kendinden geçti. Dilan Çıtak çılgın dansı ile sosyal medyanın diline düştü.

'İmparator' lakaplı usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Bodrum'da hayranlarıyla bir araya geldi. Sahnedeki performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Dilan Çıtak, coşkulu dansıyla sosyal medyada büyük ilgi topladı.

.jpg

1990'lı yıllarda İbrahim Tatlıses ve Işıl Çıtak'ın ilişkisinden doğan Dilan Çıtak Tatlıses, hem sahne tarzı hem de sesiyle sürekli gündemde kalıyor.

02.jpg

Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Dilan Çıtak, Bodrum'daki konserinde hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı ve sahnede adeta kendinden geçti.

56.jpg

DANSINA YORUM SELİ

Dilan Çıtak, sahnede sergilediği çılgın dans performansıyla gündem oldu. Sosyal medyada yoğun ilgi gören performansı için, 'Bu nasıl dans?', 'İyice şaşırdılar', 'Buna dans mı diyorlar?' gibi çeşitli yorumlar yapıldı.