Sakarya'da zincirleme trafik kazası. 1 ölü 6 yaralı var

Sakarya'da zincirleme trafik kazası. 1 ölü 6 yaralı var

Sakarya'nın Geyve ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, altı kişi ise yaralandı.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde D-650 karayolu Bilecik istikametinde Devebağırtan mevkisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı.

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda üç tır, bir panelvan, iki hafif ticari araç ve iki otomobilin karıştığı kazada, çarpışmanın etkisiyle bir otomobil tırın altına girdi, diğeri ise iki tır arasında sıkıştı.

Başka bir tır ise yolun ortasındaki beton blokları kırarak karşı şeride geçti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis, jandarma ve karayolları ekibi sevk edildi. Kazada, 07 PF 426 plakalı tırın altına giren 54 LL 821 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Burak araçta sıkıştı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer araçlarda bulunan altı yaralı ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle her iki yönde yaklaşık üç saat trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından ulaşıma açıldı.

Sakarya\'da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı