Sakla Beni'nin Fahrünisa'sı yere düşmüştü. Son durumu hakkında bilgi verdi

Sakla Beni'nin Fahrünisa'sı yere düşmüştü. Son durumu hakkında bilgi verdi

98.'si Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleşen Gazi Koşusu'na oyuncu Sera Tokdemir de katılmıştı. Ünlü oyuncu yere düşerek herkesi korkuttu.

Geçtiğimiz günlerde 98. kez düzenlenen Gazi Koşusu, Veliefendi Hipodromu'nda büyük bir ilgiyle izlendi. Yarışa katılan ünlü isimler arasında "Sakla Beni" dizisinin başrol oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'in yanı sıra, oyuncu Sera Tokdemir de yer aldı.

ANİDEN YERE DÜŞTÜ

Tokdemir, beyazlar içindeki şık kombiniyle yarışları izlerken, aniden yere düştü. Durumun ciddiyetini anlayan yetkililer hemen ambulans çağırdı. Tokdemir, yaşadığı kazayı "Nazara geldim. Ayağım çok mor, biraz da açık yara var" diyerek ifade etti.

6683c7fc27304840.webp

SERA TOKDEMİR KİMDİR

Ahmet Tokdemir ve Serap Tokdemir çiftinin kızları olarak 1981 yılında Mersin'de doğdu. Lise eğitimini Özel Akdeniz Palmiye Koleji'nde tamamladı.

Babası Türkiye'nin tanınmış at sahiplerinden biri. Üniversite eğitimini 2000 yılında Bilkent Üniversitesi (TOMYO) Tiyatro Bölümü'nden mezun olarak tamamladı. 2003 yılında dönemin Beşiktaş JK kalecilerinden Göksel Gencer ile evlendi ve bu evlilikten Boran Gencer adında bir oğlu oldu. Tokdemir'in evliliği 2009 yılında eşinden ayrılmasıyla son buldu.

6683c806a2bd8515-w1200xh1500.webp

Sanat kariyerine Zirve Sanat Merkezi'nde tiyatro, şan ve diksiyon eğitimi alarak başladı. 2009 yılında Plato Film Okulu'nda Ayla Algan yönetiminde oyunculuk, beden dili, dublaj, sinema-dizi-reklam oyunculuğu eğitimi aldı. Kariyerinde birçok sinema filmi, dizi, reklam ve klip projelerinde yer aldı. 2010 yılında Elbiseler Fora ekibine katıldı ve Kanal D'de yayınlanan "Kanıt" dizisi ile başlayan oyunculuk kariyerini, atv'nin sevilen dizisi "Hayat Devam Ediyor" ile sürdürdü.

Ayrıca, "Hayat Devam Ediyor" dizisi için kendi söz ve müziği olan bir şarkı seslendirdi. 2013 yılında "Ben de Özledim" dizisinde rol aldı ve 2014 yılında başlayan "Kertenkele" dizisinde "Zehra" karakterini canlandırdı.

Eski eşi Göksel Gencer, 2019 yılında vefat etti. Tokdemir, 2021 yılında TRT 1'de yayımlanan "Tozkoparan İskender" dizisinde "Rüya" karakterini başarıyla canlandırıyor.