Sandık Kokusu dizisinde değişim fırtınası. Yeni yönetmeni ortaya çıktı diziye 2 sürpriz oyuncu dahil oldu

Sandık Kokusu dizisinde değişim fırtınası. Yeni yönetmeni ortaya çıktı diziye 2 sürpriz oyuncu dahil oldu

Her yeni bölümüyle izleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran Sandık Kokusu dizisinin yeni yönetmeni belli oldu.

Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Sandık Kokusu dizisinin yeni yönetmeni Altan Dönmez olurken, dizinin kadrosuna iki sürpriz oyuncu daha katıldı.

galeri-906x510.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, hikayesi yenilenen dizi, Uğur Yücel’in canlandırdığı Hasan’ın Urfa’da çekilen sahnelerle açılacak. Sevilen dizinin başrol kadrosuna ise Bora karakteri gelecek. Bora ile Özge Özpirinçi’nin hayat verdiği Karsu’nun hikayesi anlatılacak.

658c44e0fe772f21f97557a0.webp

DİZİYE İKİ SÜRPRİZ OYUNCU DAHİL OLDU

Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin bir diğer önemli karakteri de Hasan’ın kız kardeşi olacak. Her iki rol için de görüşmeler sürüyor.

309219.jpg

SERKAY TÜTÜNCÜ KADROYA DAHİL OLMUŞTU

‘Sandık Kokusu’nun kadrosuna başarılı oyuncu Serkay Tütüncü dahil olmuştu. Diziye 23. bölümden itibaren dahil olan Tütüncü, Kıvanç karakterine hayat vermişti.

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’nun kadrosuna başarılı oyuncu Serkay Tütüncü dahil oldu.

sandik-kokusu-eoig-cover-jpg.webp

Kıvanç’ın Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

.