Sandık Kokusu dizisine yeni bir isim daha geliyor

Sandık Kokusu dizisine yeni bir isim daha geliyor

Sandık Kokusu”nun 12 Haziran Çarşamba akşamı sezon finali yapacak. Show TV'de ekrana gelen diziye yeni oyuncular da dahil olacak.

Show TV'nin Çarşamba akşamlarına damgasını vuran dizisi "Sandık Kokusu", 12 Haziran Çarşamba akşamı sezon finali yapacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre geçtiğimiz hafta başrol oyuncusu Metin Akdülger’in veda etmesi ve Serkay Tütüncü’nün Kıvanç rolüyle diziye katılması, büyük yankı uyandırdı. Dizinin son iki bölümünde izleyicilere bir sürpriz daha var: başarılı oyuncu Kadir Polatçı, "Sandık Kokusu"na konuk oluyor.

Kadir Polatçı, O3 Medya’nın Show TV için çektiği ve Nezaket Coşkun’un yönettiği bu popüler dizide, Komiser Kemal karakterine hayat verecek. Polatçı, dizide Kemal Hasan’ın (Uğur Yücel) peşine düşecek. Polatçı, daha önce "Ruhun Duymaz" dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı ve bu yeni rolüyle hayranlarına farklı bir karakter sunmaya hazırlanıyor.

Dizinin sezon finali yaklaşırken, yeni oyuncu katılımları ve karakter gelişmeleriyle heyecan dorukta. İzleyiciler, merakla 12 Haziran’daki sezon finalini bekliyor.