Seda Sayan eşinin oğluna madalya taktı. O anlar gündem oldu

Seda Sayan eşinin oğluna madalya taktı.  O anlar gündem oldu

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten'in ilk evliliğinden olan oğlu Artur, bir dans yarışmasında birinci oldu. Madalyayı Seda Sayan takınca ilginç görüntüler ortaya çıktı. O anlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

2022 yılında Çağlar Ökten ile evlenen ünlü şarkıcı Seda Sayan, yapığı her şeyiyle sosyal medyada gündem oluyor. Seda Sayan daha önce eşinin annesiyle poz verdiğinde yaş farkından dolayı sosyal medya kullanıcılarının yorumlarına maruz kalmıştı. Sayan, zaman zaman Çağlar Ökten’in ilk evliliğinden olan oğlu Artur ile de bir araya geliyor.

640xauto-001.webp

MADALYAYI SEDA SAYAN TAKINCA YORUM GECİKMEDİ

Sayan, son olarak Artur'un dans yarışmasını izlemeye gitti. Artur'un yarışmada birinci olmasının ardından madalyayı Seda Sayan taktı. Sayan'ın Artur'un elini sıkması ve poz verirken ne yapacağını bilememesi dikkat çekti.

Sosyal medyada gündem olan bu görüntülerle ilgili "Bu çocuğun annesi nerede?", "Neden Seda Sayan madalyayı takıyor?", "Çocuk da çok cool", "Annesi taksaydı bari" gibi yorumlar yapıldı.

hyh.jpg

SEDA SAYAN KİMDİR?

Seda Sayan, 30 Aralık 1962'de İstanbul Eyüp Sultan'da doğdu ve şu anda 61 yaşında. Kariyerine şarkıcılık ve oyunculukla başlayan Sayan, daha sonra televizyon sunuculuğunda da büyük bir başarı yakalamış ve özellikle "Sabahların Sultanı Seda Sayan" gibi programlarıyla tanındı.

Seda Sayan, "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim Mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi şarkılarla müzik dünyasında dikkat çeken bir çıkış yaptı. Uzun yıllardır televizyonlarda gündüz kuşağı kadın programları sunan sanatçı, ayrıca birçok dizide de rol aldı. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan Sayan, müzik kariyerine 1980'li yıllarda başladı.

SEDA SAYAN NERELİ?

Seda Sayan hakkında merak edilen konulardan biri de nereli olduğu. İstanbul Eyüp'te doğan sanatçı, aslen Tokatlı. Müzik hayatına 1985 yılında başlayan Sayan, çıkardığı albümlerle geniş bir hayran kitlesi edindi.