Sedat Peker’den Köfteci Yusuf itirafı! Gerçeği açıkladı

Sedat Peker’den Köfteci Yusuf itirafı! Gerçeği açıkladı

Köfteci Yusuf iddialarında ismi geçen Sedat Peker, suskunluğunu bozdu. Gazeteci Erk Acarer, Peker’e herkesin merak ettiği soruyu sordu.

Sedat Peker’den Köfteci Yusuf itirafı

Tarım ve Orman Bakanlığı, geçen hafta taklit ve tağşiş yapılan, sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesini yayınladı. İnternet sitesi üzerinden kamuoyuna da açılan listede çok sayıda ünlü firmanın yer aldığı görüldü.

Köfteci Yusuf hakkında yeni gelişme: Bakanlık listeye ekledi

İlk olarak ünlü Sarıyer Börekçi’nin 3 şubesinde kıyma yerine tavuklu kanat etinin kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Börek skandalını bu kez etlerinde domuz eti kullanan köfteci takip etmişti. Herkesi tedirgin eden domuz eti skandalının Köfteci Yusuf olduğu öne sürülmüş, firma iddiaları yalanlayarak suçu bakanlığa atmıştı.

Köfteci Yusuf'un sahibi, iyi köftenin inceliklerini böyle anlatmıştı

Bakanlık ise firmanın açıklamasının ardından listeyi güncelleyerek Köfteci Yusuf’un örnek alınan iki şubesini açık şekilde duyurmuştu.

Türkiye’yi ayağa kaldıran olayın ardından gözler 3 yıl önce “Köfteci Yusuf’a çökme” davasında ismi geçen, iddiaları yalanlayan Sedat Peker’e çevrilmişti. Bir açıklama da organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den geldi.

Sedat Peker: Nasıl bir sapıksınız, siz nasıl sözde birer dindarsınız

SEDAT PEKER: BU NE SAÇMA İŞTİR, ÇAYINI BİLE İÇMEDİM

Gazeteci Erk Acarer’in sorularını yanıtlayan Peker, dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Erk Acarer, “Köfteci Yusuf konusunu Sedat Peker’e sordum” diyerek sosyal medya hesabından Peker’in verdiği cevabı şöyle aktardı: Her Köfteci Yusuf konuşulduğunda ismimin geçmesi eğlenceli geliyordu. Ne Köfteci Yusuf’muş arkadaş, artık gerilmeye başladım. Köfteci Yusuf bana sevgi duyduğu için bir kez aramıştı, görüştük. Çayını bile içmedim. Biz onun sattığı kadar her Bayram kurban bağışlıyoruz. Ne zaman Köfteci Yusuf gündeme gelirse ben de TT oluyorum. Bu ne saçma iştir! Bu adam 12 bin kişi çalıştırıyor. Devlet bu domuz etlerini yakalamış mı?

İlgili Haberler