Selçuk Geçer: Bu tarihte roket gibi uçacak

Selçuk Geçer: Bu tarihte roket gibi uçacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son değerlendirmesinde yatırımcılara en çok kazandıracak formülü önerdi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu kez altın piyasasıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu ve altın ile dolar almayı düşünen yatırımcılara artış gösterebilecek tarihleri ve alım-satım için uygun stratejileri paylaştı.

Selçuk Geçer, "Zengin olmak isteyenler parasını buna yatırsın" diyerek açıklamalarına başladı. Altın fiyatlarında beklediği yeni seviyeleri yatırımcılarla paylaşan Geçer'in görüşleri, piyasalarda dikkatle takip ediliyor.

Altın fiyatlarında yaşanan ciddi yükselişe dikkat çeken ünlü ekonomist, bu sürecin devam edeceğini belirttiği açıklamalarında yatırımcıların sorularını cevapladı.

ekonomist-53-952b415847ee45-001.webp

Son bir haftada altın fiyatlarındaki gelişmelere değinen Geçer, bu yükseliş trendinin önemine vurgu yaptı ve gelecekteki eğilimler hakkında öngörülerini paylaştı.

Selçuk Geçer'in açıklamalarına göre, ABD Merkez Bankası (FED) tarafından alınacak faiz kararlarının altın fiyatları üzerinde etkili olabileceği belirtiliyor. Faiz indirimlerinin veya artırımlarının altın fiyatlarında nasıl bir yansıma yapacağı merak konusu oluyor.

k-bfi8bnvkt0-001.jpg

Geçer, altın fiyatlarının henüz zirveye ulaşmadığını ve FED'in faiz politikalarının belirleyici olacağını vurgulayarak, yatırımcılara gelecek süreçte dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.