Selçuk Geçer'in programında duyurdu. Hazır olun çok sert düşecek

Selçuk Geçer'in programında duyurdu. Hazır olun çok sert düşecek

Selçuk Geçer'in programına konuk olan kripto para uzmanı ve ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer, rekor düşüş hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Pek çok yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Onlardan biri ise geleceğin para birimi olarak adlandırılan kripto paralar oldu. Ancak bitcoin tarafında yaşanan sert düşüş ile 58 bin seviyeleri test edildi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in programına katılan kripto para kahini ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, bitcoine ilişkin rekor düşüşü rakam vererek duyurdu.

bitcoin.jpg

BİTCOİNDE SERT DÜŞÜŞ

Ocak ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç spot Bitcoin ETF'sini onayladığını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından bitcoin, 3 aylık süreçte rekor zirvesi olan 69 bin doları aşarak 73 bin dolara kadar yükseldi. Ancak bu yükselişlerin ardından piyasada ani düşüşler yaşandı ve bitcoin şu an itibarıyla 61 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

bitcoinn.jpg

HALVİNG DÖNEMİNE GİRDİ

Bitcoin'in Halving dönemine girmesi, yatırımcılar arasında önemli bir yükseliş beklentisine yol açıyor. Halving, Bitcoin'in arzının azalmasıyla maliyet artışına neden olabilir, bu da fiyatları yukarı yönlü etkileyebilir.

GEÇER: 55 BİN DOLARA KADAR DÜŞEBİLİR

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in programında, kripto paralarla ilgili detayları ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer açıkladı. İçer, yatırımcılara Bitcoin'in 60 bin doların altına inebileceği ve 50 ila 55 bin dolara kadar düşebileceği konusunda kritik uyarılarda bulundu.

İlgili Haberler