Serdar Ortaç'ın evde ne yaptığını açıklıyoruz

Serdar Ortaç'ın evde ne yaptığını açıklıyoruz

Son günlerde sahneye sarhoş çıkmasıyla konuşulan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın evde ne yaptığını Günboyu Gazetesi açıklıyor.

Uzun süredir Multiple Skleroz hastalığıyla mücadele eden ve bacağında rahatsızlık yaşayan Serdar Ortaç, TikTok hesabının kapatılmasını şu sözlerle açıklayarak duruma tepki gösterdi.

tt.jpg

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda sahneye sarhoş çıkmasından dolayı TikTok hesabının kapatıldığını elindeki fincanla duyurdu. Ortaç, "Sanki namus suçu işledim" diyerek olaya ateş püskürdü.

"SANKİ NAMUS SUÇU İŞLEDİM"

"TikTok hesabımı kapatmışlar abi, sanki namus suçu işledim. Ben de Instagrama geçtim. Yani bir namus suçu işlemem lazım. İçkiyle sigara ile değil."

Sosyal medya üzerinden sürekli gündemde kalan Serdar Ortaç, evinde bir şeyler yediği sırada çektiği bir videoda alkolü ve sigarayı bırakmasının 23. gününde olduğunu da belirtti.

yy-001.jpg

SERDAR ORTAÇ İTİRAF ETTİ OTUZ BEŞ YIL BOYUNCA...

Otuz beş yıl boyunca her gün alkol tükettiğini itiraf eden Ortaç, bu alışkanlıklarını bir gecede bıraktığını dile getirdi. Ünlü şarkıcı ayrıca, "İçkisiz hayat acayip güzel ya" dedi.

ORTAÇ'IN FİNCANI AKILLARA REHA MUHTAR'I GETİRDİ

Ortaç'ın içkiyi bıraktım diyerek kahve fincanını göstermesi akıllara Reha Muhtar'ı getirdi. İddialara göre Reha Muhtar canlı yayında haber sunarken, önündeki kahve fincanında içki olduğu ve kahve içiyormuş gibi içki içtiği bir dönemin en çok konuşulan söylentilerindendi.

sddefault.jpg

NE OLMUŞTU

Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'ın konser görüntüleri gündem olmuştu. Daha önce tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkmak zorunda kalan Ortaç, bu sefer alkollü olarak sahneye çıkmasıyla gündeme geldi.

Bir sosyal medya kullanıcısı Serdar Ortaç'ın sahneye sarhoş çıktığını, şarkı sözlerini unuttuğunu ve şarkıları doğru düzgün söylemediğini iddia etti.

Görüntülerde Serdar Ortaç'ın ayakta durmakta zorlandığı ve dansçılarından destek aldığı görülürken, "Bu alkolün Allah belasını versin" dediği duyulmuştu. Ayrıca Serdar Ortaç'ın "Mikrop" şarkısının sözlerini bile unuttuğu kaydedildi.

lefke-ceviz-festivali-1.jpg

serdar-ortac-sahneye-sarhos-cikti-1716456951.webp

MULTİPLE SKLEROZ HASTALIĞI NEDİR

Multiple Skleroz (MS), merkezi sinir sisteminin kronik bir hastalığı ve bağışıklık sisteminin beyne ve sinirlere yanlışlıkla saldırması sonucu ortaya çıkar. Hastalık genellikle kol veya bacaklarda güçsüzlük, görme problemleri gibi belirtilerle başlar.

MS hastalığının belirtileri arasında uyuşma, karıncalanma, kas sertliği, kramp, bulanık veya çift görme, yürüme zorluğu, halsizlik, kas spazmları, idrar kaçırma gibi durumlar yer alır.

MS HASTALIĞINI İŞARET EDEN BAZI BELİRTİLER ŞUNLARDIR:

Vücudun farklı bölgelerinde karıncalanma ve uyuşma hissi.

Kaslarda sertlik, kramp ve ağrı.

Görme sorunları: bulanık veya çift görme, az görme.

Boyun büküldüğünde elektrik çarpması hissi.

Düşünme, öğrenme ve planlama güçlükleri.

Depresyon ve anksiyete.

Konuşma ve yutma zorlukları.

Mesane problemleri: idrar kaçırma.

Yorgunluk ve halsizlik.

Yürüme güçlüğü, denge ve koordinasyon sorunları.

Kabızlık.

Cinsel fonksiyon bozuklukları.

Kısa süreli hafıza sorunları.

İlgili Haberler