Serenay Sarıkaya dudak dudağa görüntülendi

Serenay Sarıkaya dudak dudağa görüntülendi

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya, uzun bir süredir Mert Demir ile ilişki yaşıyor. Bu ilişki bazı kişiler tarafından reklam aşkı olarak değerlendirilirken, ikili dudak dudağa yakalandı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkisi bir süredir gündemde. İkilinin aşkına sosyal medyada şüpheyle bakanlar var. Sarıkaya ve Mert Demir, son olarak dudak dudağa görüntülendi. Bu durum bile bazı kesimleri ikna edemedi.

DUDAK DUDAĞA YAKALANDI

Aşk hayatları hakkında konuşmaktan kaçınan ikili geçtiğimiz gün birlikte görüntülendiler. Kandilli'de yemek için bir araya gelen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, Aramızda Kalmasın muhabiri Tolga Bozduman tarafından dudak dudağa yakalandı.

640xauto.webp

“HABERİM YOKMUŞ GİBİ ÇEK PANPA”

Kandilli'deki bu buluşma sırasında ilk kez dudak dudağa görüntülenen çift, yine de sosyal medyadaki bazı kişileri ikna edemedi. Çiftin bu görüntülerine, "Haberim yokmuş gibi çek panpa", "Flash TV oyunculuğu", "Çok reklamvari" gibi yorumlar yapıldı.

rr.jpg

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya, Ümran Seyhan ve Mustafa Sarıkaya'nın kızı olarak dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını Antalya'da geçiren Sarıkaya, ailesinin ayrılmasının ardından annesiyle birlikte İstanbul'a taşındı.

Oyunculuk tutkusunu erken yaşta keşfeden Sarıkaya, bu nedenle ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşme kararı aldı. Lise eğitimini Antalya'da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimini yurt dışında almayı planladı ancak bu hayalini gerçekleştiremedi. Modellik kariyerine yönelirken, çocukluğunda voleybol, basketbol, tenis ve latin dansları gibi farklı alanlarda da aktifti.

15 yaşında katıldığı Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda jüri özel ödülünü kazanarak oyunculuk kariyerine adım attı.

İlgili Haberler