17 yaşındaki kıza 3 yıl tecavüz etmişti! Sapık muhtar davasında iğrenç ‘Anne’ detayı

Konya’da birlikte yaşadığını kadının 17 yaşındaki kızına 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan sapık muhtarın cezası belli oldu. Yeni detaylar mide bulandırdı!

Konya’da mahalle muhtarı Murat Mızırak’ın birlikte yaşadığı Meral A. İle Swinger partilerine katıldığı, kadının kızına cinsel istismarda bulunduğuna dair bir ihbar yapılmıştı.

Soruşturma sırasında S.A.'nın anne ve babasının boşandığı, annesi Meral A.'nın da Mızırak ile birlikte yaşadığı belirlenmişti.

Suç duyurusu üzerine muhtar ve Meral A., gözaltına alınmış, muhtarın cep telefonunda 17 yaşındaki kızla çekilmiş cinsel içerikli fotoğraflar ve videoları bulunmuştu.

İSTİSMAR FOTOĞRAFINI ANNESİ ÇEKMİŞ!

O fotoğrafları anne Meral A.’nın çektiği ortaya çıktı. Suçlamaları kabul eden muhtar, 17 yaşında S.A.ile ilişkisi olduğunu ve telefonundaki fotoğrafların annesi tarafından çekildiğini itiraf etti. Mızırak'ın istismar görüntülerini partiye katılan kişilerle de paylaştığı öğrenildi.

İNDİRİMSİZ HAPİS CEZASI

Mide bulandıran davada karar çıktı. Kızının istismar görüntülerini kayda alan anne Meral A. indirimsiz 39 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası alırken, muhtar Murat Mızırak indirimsiz 46 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası aldı.

İlgili Haberler

Malatya depreminin ilk görüntüsü ortaya çıktı! Canlı yayında yakalandı tir tir titredi
Malatya depremi sonrası Naci Görür'den ilk açıklama! "Binalardan uzak durun"
AKP’Lİ isim istifa etti! Kadın cinayeti açıklamasına tepki yağmıştı

Gündem Haberleri