36 yıl sonra geri döndü

Hollywood'un kült klasiklerinden biri olan Beetlejuice (Beterböcek), 36 yıl aranın ardından ikinci filmiyle geri döndü.

Beetlejuice filmi için Tim Burton, ilk filmin ikonik ekibini tekrar bir araya getirdi. Michael Keaton, Winona Ryder ve hatta Bob, küçültülmüş kafalı adam, yeni Beetlejuice filminde yer alıyor.

100 MİLYON DOLARLIK HEDEF

Yönetmen Tim Burton’ın uzun zamandır beklenen devam filmi Beetlejuice, ilk filmin vizyona girmesinden 36 yıl sonra sinemaseverlerle buluştu. Ön satışlar ve talepler doğrultusunda, filmin dünya genelindeki ilk gösteriminde 100 ila 110 milyon dolar arasında bir hasılat elde etmesi bekleniyor. Eğer film, beklentileri aşar ve ilk hafta sonunda 123 milyon doları geçerse, It filminin rekorunu kırarak tüm zamanların en iyi Eylül açılışını gerçekleştirecek. Rotten Tomatoes’daki eleştirmen puanı ise şu anda %79.

İLK FİLME GÜVEN DEVAM EDİYOR

Tim Burton’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı bu devam filmi, 1988’de vizyona giren ilk Beetlejuice’un kalıcı popülaritesine güveniyor. İlk film, gişede 74 milyon dolar hasılat elde etmişti ve günümüz enflasyonuyla bu rakam 195 milyon doları aşmıştı.

YENİ VE ESKİ YÜZLER BİR ARADA

Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O'Hara, ilk filmdeki rollerini devam filminde de sürdürüyor. Ayrıca, seriye yeni katılan isimler arasında Jenna Ortega, Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti ve Willem Dafoe bulunuyor.

Gündem Haberleri