50 yaşındaki patronu 15 yaşındaki çocuğu hamile bıraktı! Esra Erol'da tecavüz skandalı

15 yaşındaki Neslihan isimli kız çocuğunun anne ve babasının Esra Erol’da anlattıkları duyanların midesini bulandırdı.

Ufuk ve Nuray çifti, Esra Erol’un programına çıkarak kızları Neslihan’ın başına gelen kan donduran istismarı anlatıp yardım istedi.

15 yaşındaki kızı Neslihan’ın 1 yıl önce bir tekstil fabrikasında çalışmaya başladığını söyleyen anne Nuray’ın anlattıkları büyük bir tecavüz skandalını ortaya çıkardı.

5 BUÇUK AYLIK HAMİLE ÇIKTI

Bir hafta önce kızım bana hasta olduğunu söyledi. Randevu aldık, gittik ve 5 buçuk aylık hamile olduğunu söylediler. İnanamadım” diyen annenin iddiaları sonrası stüdyo buz kesti.

“HİÇ Mİ UTANMADIN YAŞINDAN BAŞINDAN”

Kızının hastane polisine verdiği ifadede “Patronum bana tecavüz etti” dediğini vurgulayan anne Nuray, 15 yaşındaki kızına tecavüz eden 50 yaşındaki Nevzat'a "Kızımın hayatını nasıl çaldıysan senin yanına kalmayacak. Sonuna kadar bırakmam. Benim kızıma bunu nasıl yaparsın hiç mi utanmadın yaşından başından. Bu adamın ceza almasını istiyorum. Biz bittik, ne yemek ne ekmek. O elini kolunu sallayarak geziyor” diyerek seslendi.

"BABA BEN YAZMADIM"

Kızının durumları kötü olduğu için çalışmaya başladığını söyleyen Baba Ufuk ise “Bunlar karı-koca 3 tane kızları var. Bir süre sonra kızı işten aldık. Nevzat'ın mesajını yakaladık. Kızıma sordum 'Baba ben yazmadım' dedi. Sonra aradım patronu, hesabını sordum mesaj attığını kabul etmedi. İşten çıkarmaya karar verdim. Çıkardım, telefonunu aldım” dedi.

Patronun karısının ‘Neslihan’ı gönder’ diyerek sürekli aradığını belirten baba, kızının işe yeniden gitmeye başladığını söyledi.

“KARISI DA BU İŞİN İÇİNDE”

Sapık patronun karısının "Zorla mı yaptı, yapmasaydı. Benim kocamdan olduğu ne belli" dediğini söyleyen baba, "Karısı da bu işin içinde. Sonradan Nevzat savcıya gidip "Çocuk benimdir" diye ifade vermiş. Eşi öğreniyor ve sonra terk ediyor” diye konuştu.

“BÜTÜN KADIN ÇALIŞANLARINI İSTİSMAR ETTİ”

Skandal olayın ardından canlı yayına bağlanan yabancı uyruklu bir kadının iddiası ise dehşete düşürdü. Patronla 1 yıl çalıştığını belirten kadın tüm çalışanları istismar ettiğini itiraf etti.

İlgili Haberler

Son dakika... Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulundu
40 günlük bebeği camdan attı! Pendik'te feci olay! Detay kan dondurdu
Otel odası fotoğraflarını ifşa etti! Candan kardeşler birbirine girdi! Sazan değil yasak aşk sarmalı

Gündem Haberleri