Acun Ilıcalı derbinin faturasını o isme kesti

Fenerbahçe As Başkanı Acun Ilıcalı, derbi sonrası o isme dikkat çekti.

Fenerbahçe As Başkanı Acun Ilıcalı, derbi sonrası dikkat çeken bir açıklama yaptı. Galatasaray mağlubiyetini değerlendiren Ilıcalı “Hepimiz çok üzgünüz. Bir maçla şampiyon olunmuyor, kaybedilmiyor” dedi.

Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de As başkan Acun Ilıcalı maç sonrasında bir açıklama yaptı.

“Geçen sene 5 puan öndeydik, bu şampiyonluğu getirmedi. 5 puan geride olmak da şampiyonluktan koparmadı” diyen Ilıcalı “Biz Fenerbahçe'yiz, güçlü camiayız. Bir mağlubiyet camiayı sarsmaz. Kadromuzdan, hocamızdan memnunuz, güveniyoruz. Bizim açımızdan hiçbir şekilde yarıştan kopma, ümitsizlik, karamsarlık yok. Yol kazasıdır. Maç kaybedilir” ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, şöyle devam etti: Jose Mourinho gerekli müdahaleleri yapacaktır. Bir futbolcu çok iyi oynamayabilir. Osimhen çok mu iyi oynadı bugün, En-Nesyri de iyi oynamadı. Forvetler derbilerde çok pozisyon bulamaz. Bireysel performanslara girmeye gerek yok. Çok ayıp olur bir futbolcu için. Oosterwolde için futbolcu değil deniyordu, nereye geldiği ortada. İrfan Can ıslıklanıyordu, geldiği durum ortada. Gelecekle ilgili iyimserim. Taraftarımız üzülmüştür ama bunun altından hep beraber kalkıp ileri gideceğiz.

Spor Haberleri