Adamın etini kesip pişirip yediler! Herkesi ayağa kaldıran gösteri! İzleyenler hastanelik oldu

Almanya’da ekim ayında gösterime başlayan operadaki sahneler seyircileri hastanelik etti. Bayıldılar, kustular, gözlerine inanamadılar…

5 Ekim’den bu yana Almanya’da sahnelenen Florentina Holzinger'in Sancta Susanna Operası, ülkeyi ayağa kaldırdı.

Büyük izleyici katılımı gösterilen operanın gösteriminde sahnede canlı canlı cinsel ilişki ve gerçek kan görüntüleri yer aldı.

Görüntülere dayanamayan seyirciler arasında kusanlar, bayılanlar olduğu görüldü. Mide bulantısı yaşayan 18 kişinin hastaneye başvurduğu bildirildi.

The Guardian'da yer alan habere göre Opera Sözcüsü Sebastian Ebling, gösteriye ilişkin “Cumartesi günü 8, Pazar günü ise 10 kişi ziyaretçi servisimizde tedavi görmek zorunda kaldı” açıklamasını yaptı.

Öte yandan seyirciler, sosyal medyada gösteri sonrası deneyimlerini paylaştı. Seyirciler, sahnede bir oyuncunun vücuduna gerçekten kesik atıldığını belirtti.

“VÜCUDUNDAKİ ETİ KESİP YEDİLER”

Bir sosyal medya kullanıcısı opera için “Oyunculardan birinin vücudundan küçük bir et parçası kestiler ve sonrasında ızgara yapıp yediler. Bunu görmek inanılmazdı” yorumunu yaptı.

Bir başka seyirci de “Geçtiğimiz mayıs ayında Schwerin'de gördüm. Bunu itiraf etmekten utanıyorum ama bu et kesme olayı sırasında bayıldım” dedi.

İlgili Haberler

17 yaşındaki kıza 3 yıl tecavüz etmişti! Sapık muhtar davasında iğrenç ‘Anne’ detayı
Malatya depreminin ilk görüntüsü ortaya çıktı! Canlı yayında yakalandı tir tir titredi
AKP’Lİ isim istifa etti! Kadın cinayeti açıklamasına tepki yağmıştı

Gündem Haberleri